Meci dificil pentru Halep

Simona Halep, locul 1 WTA, joacă miercuri, după ora 12.00, cu japoneza Naomi Osaka, locul 21 WTA, în turul al doilea al turneului WTA de la Roma.

Osaka şi Halep s-au mai duelat de patru ori până acum, scorul general fiind 3-1 pentru româncă. Cel mai recent, cele două s-au întâlnit în semifinale la Indian Wells, când Osaka s-a impus, cu scorul de 6-3, 6-0.

Simona Halep este direct acceptată în turul al doilea al acestui turneu, în timp ce Osaka a trecut, în turul întâi, de Victoria Azarenka din Belarus, locul 84 WTA, cu 6-0, 6-3.

Deși a eliminat-o pe Simona de la Indian Wells, Osaka spune că se așteaptă acum la un meci greu cu jucătoarea româncă.

„Mă aştept să am un meci foarte greu. Ea este cea mai bună jucătoare a lumii şi ne-am întâlnit de câteva ori. De fiecare dată a fost foarte dificil. E o onoare să joc contra ei şi mă voi distra pe teren”, a spus Osaka într-un interviu acordat Digi Sport.

Istoricul întâlnirilor de până acum dintre cele două jucătoare:

2016, Fed Cup: 4-6, 6-2, 6-3 pentru Halep
2017, Miami, turul 2: 6-4, 2-6, 6-3 pentru Halep
2018, Australian Open, 16-imi: 6-3, 6-2 pentru Halep
2018, Indian Wells, semifinale: 6-3, 6-0 pentru Osaka

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

7 Comentarii

  1. Iar are Halep ora de tenis predata de Osaka?sau altfel spus,iar are Osaka antrenament cu public?Rezultatul e previzibil,ba chiar cert.Cine pariaza pe Halep?e cineva?

    • Într-adevăr, naomi va mătura bine zgura de la roma cu halepanarama, apoi îi va da cu terenul în cap pentru a-i scoate aerele de vedetă.

    • @ioonut, @halepiniu sunteti unii din acei Editat care vorbesc in necunostinta de cauza. N-am vazut la Simona sa aiba aere de vedeta, din contra. Cand va puteti lauda ca ati realizt macar 1% din cat a realizat ea, atunci vorbiti! La munca, putorilor, nu la intins mana! Hai Simona!

    • „Mă aştept să am un meci foarte greu. Ea este cea mai bună jucătoare a lumii şi ne-am întâlnit de câteva ori. De fiecare dată a fost foarte dificil. E o onoare să joc contra ei şi mă voi distra pe teren”, a spus Osaka într-un interviu acordat Digi Sport.Ce conteaza ce spune Osaka? Conteaza ce hamaie Ionut Neica-nimeni. Boala grea la Rumani prostia !

  2. @ioonut . Vad ca sunteti foarte sigur in ce scrieti si va sugerez sa pariati tot ce aveti ( eventual va mai si imprumutati) pe Osaka. Nu pierdeti okazia!

  3. Si cum ziceam ceva mai inainte , mi se pare ca jumatatea de tablou a Simonei este mai dificila fata de jumatatea Carolinei, insa teoretic nu ar trebui sa fie probleme de netrecut.S-o vedem si pe Caroline , ca Simona a intrat in optimi.

  4. @ioonut, @Halepiniu: cand inteligenta nu mai incape in borcan, prostia se vede de la o posta! dupa cum se stie meciul s-a terminat 6-1, 6-0!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.