Le ghicesc polițiștii

Poliţiştii din Prahova fac, miercuri, două percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de înşelăciuni prin metoda ghicitului.

„Din cercetări a rezultat că, în perioada ianuarie 2017 – mai 2018, persoanele în cauză ar fi săvârşit mai multe înşelăciuni prin metoda ghicit”, se arată într-un comunicat al  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

două persoane vor fi conduse la audieri după finalizarea perchezițiilor.

Acţiunea beneficiază de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La percheziţii participă şi jandarmi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

2 Comentarii

  1. Oare ghicitoarele au toata vina?Probabil ca nu platesc impozite , insa despre cei/cele care apeleaza la ghicitoare nimic?Poate fi un oarece paralelism intre ghicit si „dezbracatul parintelui” pe nefericitul care-si cauta salvarea si asfel.

  2. Alo bre , nu le i-au partea ghicitorilor , dar ,punctul 1 -persoanele nu pot ghicii , deoarece sint numai niste petice de hirtie sau plastic inscriptionate cu ceva simboluri ale unor sunete , asazile acte de identitate , alea sint „persoanele .Punctul 2 – In ce priveste indivizii , ei au dreptul natural nelimitat sa intre in ce Contract vor ei . Daca ei sint de acord cu aceasta metoda empirica de descifrare a viitorului , e treaba lor ….E ca la vot , fraierii voteaza sperind in ceva , insa vor primii exact opusul a ce spera ei , cu exceptia celor care sint in sistem ,care au privatizat extortiunea de taxe si exploatarea fraierilor.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.