Culmea antrenoratului în țarcul lui Becali

Noul antrenor al lui FCSB, Bogdan Argeș Vintilă, a declarat, vineri, la prezentarea oficială, că a venit cu drag la club, pentru că va lucra pentru un… creștin.

„Am venit cu drag să muncesc pentru un creştin. Sunt jucători cu care am lucrat, le ştiu potenţialul. Simt că şi-au pierdut calea. Trebuie puşi pe cea dreaptă. Jucătorii şi-au pierdut puţin încrederea, dar şi-o vor recăpăta. Contractul e cât vrea Dumnezeu, rezultatele contează. Eu pun suflet. Dacă mă implic, pun suflet. Merg pe o perioadă cât mai lungă posibil. Peste tot unde am fost, am lăsat loc de bună ziua. Abia aştept să mă întâlnesc cu toţi antrenorii buni din România”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă, la prezentarea oficială.

Vintilă a fost prezentat, vineri, ca antrenor oficial al echipei FCSB, patronul Gigi Becali susținând că acesta va face şi echipa, dar şi schimbările.

„Are şcoala lui Hagi şi ştiţi de cât timp caut asta. Gică Hagi mi-a spus că le face două antrenamente pe zi, de nu mai au chef de nimic. Asta am vrut şi aici, un antrenor care să-i antreneze”, a declarat Becali.

”L-am rugat dacă îl întrebați, din inimă l-am rugat. Dacă te întreaba cine face echipa sau schimbările, le spui că e o întrebare urâtă și că antrenorul face echipa și schimbările.

Eu îl rog pe el să vă dea cu flit, să îmi iertați expresia. Mi-ați distrus echipa. Antrenorul face echipa și schimbările”, a mai spus Gigi Becali.

Bogdan Argeş Vintilă, în vârstă de 47 de ani, a mai antrenat Concordia Chiajna, FC Viitorul, naţionala Under 17 a României, FC Voluntari şi Metaloglobus. Ultima oară a fost secund la Astra, în 2018.

În cariera de fotbalist, Bogdan Vintilă a evoluat la Metalul Bucureşti, Steaua, FC Argeş, Rapid, FC Naţional, Bursaspor şi Concordia Chiajna.

Fostul portar are cinci meciuri pentru echipa naţională a României, toate în 2002.

Prima manşă din play-off-ul Europa League, dintre FCSB şi Vitoria Guimaraes, s-a încheiat cu scorul de 0-0. Returul va avea loc joi, 29 august, începând cu orele 22:00.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. Asteapta „mieluselule”,te vad eu peste doua saptamani….

  2. La haosul care este la FC Stelemeaua nici pe Vintila nu il prinde primul iz al mustului.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.