Scenă tulburătoare în fața spitalului

Trei copii cu vârste de nouă ani, trei ani și un an abandonați de mama lor în fața spitalului din orașul Rupea, județul Brașov, au fost duși, miercuri, într-un centru de specialitate.

Polițiștii din Rupea au fost anunțați, miercuri, că în fața spitalului din oraș se află trei copii care spun că au fost abandonați de mama lor, dar nu știu să spună nici cum se numesc, nici adresa la care locuiesc.

În urma verificărilor s-a stabilit identitatea și vârsta copiilor, aceștia având nouă ani, trei ani, respectiv un an și a fost găsită și mama lor, în vârstă 27 de ani, care are domiciliul în localitatea Homorod, județul Brașov.

Părinții copiilor sunt despărțiți, iar micuții au locuit cu mama lor în localitatea Homorod, până când aceasta i-a abandonat în orașul Rupea.

Copiii au fost internați în Centrul de Primire în Regim de Urgență „Domino” Codlea, iar mama lor este cercetată penal abandon de familie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

6 Comentarii

  1. Cata saracie si disperare e in tara asta,dar cui ii pasa?Celor cu pensii speciale, niciodata!Miilor de ONG-uri ‘umaniste”care toaca banii publici si ai fraierilor,niciodata!

  2. E treaba de securitate nationala: saracia a ajuns la culmea disperarii in cei 30 ani de mima a democratiei=bataie de joc! Indiferent ce ar scoate unii sau altii pe gura privind acest stadiu, nimic nu poate schimba saracia si decaderea cetateanului care nu are din ce supravetui! O sa spuneti ca sa mearga la munca! Unde? Unde gasiti locuri de munca decente pentru a trai normal in tara asta? Pe cati bani? Da,vorbe goale=promisiuni! Cearta si blagosloveala adresata celor care nu au loc de munca decent,la asta toti ne pricepem!

  3. Doamnele de la protecția copilului Brașov, tocmai s-au mai cadorisit cu cercei noi la rochiile achiziționate grație ieftinirilor de toamnă. Disperata mamă a celor trei copii ostracizată și decăzută din drepturi. Inspector superior categoria asistența socială Homorod și doamnele de la protecția copilului mărire de salar la excepțional.

  4. Cit costa intretinerea unui copil(in functie de virsta)?

  5. Multe din marile furturi au fost facute de persoane din preajma oamenilor politici,care intentionau sa acceada la functii inalte in stat.Care sunt acele persoane? Sau care sunt acei oameni politici?

  6. O mama disperata și un stat român nesimțit !Dar prima doamnă sau a doua știu de aceste tragedii românești.Sau cred că nici nu le interesează.!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.