O maşină a luat foc după ce a intrat într-un buldoexcavator

Foto simbol: servuspress.ro/

Un autoturism a luat foc după ce, în noaptea de joi spre vineri, a intrat într-un buldoexcavator parcat pe o stradă din municipiul Roman, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

La faţa locului au venit pompierii care au stins incendiul.

Poliţiştii rutieri au constatat că şoferul autoturismului nu se afla în interiorul maşinii şi nici în zona accidentului.

„Deocamdată nu avem date despre şofer, nu a fost găsit la faţa locului, nu ştim dacă a fost rănit sau nu”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili identitatea şoferului autoturismului şi au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. N-ați băgat de seamă că de cînd au apărut electricele celelalte mașini au început să ia foc sau se scrie c-au luat foc? Cred că se încearcă a se face o legătură, adevărată sau nu, în privința riscului, între cele două

  2. Ghici ciuperca de ce soferul n-a vazut ditamai buldoexcavatorul si a fugit de la locul accidentului.
    As-i ca nu ghiciti?……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.