Vanghelie îl avertizează pe Băsescu. ”Vedeți ce spuneți că am înregistrări cu dvs”

Marian Vanghelie l-a acuzat pe fostul președinte Traian Băsescu că este artizanul statului paralel și l-a avertizat că are ”înregistrări”. La rândul său, fostul președinte se simte incomod că a ajuns să-i dea explicații fostului edil al sectorului 5.

„Am fost șeful statului. Cum adică, implicarea mea în statul paralel? Eu am fost șeful statului”, a declarat Traian Băsescu. „Dacă și lui Vanghelie trebuie să-i dau drept la replică, înseamnă că am ajuns prea jos!”, a mai spus fostul șef al statului.

Vanghelie l-a luat la întrebări  

„Domnule președinte, dar când mă primeați la dumneavoastră acasă, de ce mă primeați? Și atunci erați președintele țării. Pentru că eu…vă zic un singur lucru. Vedeți ce spuneți că am înregistrări cu dumneavoastră”.

„Poți să ai absolut toate înregistrările cu mine, Vanghelie. O să iasă la lumină!”, i-a răspuns Traian Băsescu.

Marian Vanghelie l-a mai avertizat pe Traian Băsescu în legătură cu o discuție pe care au avut-o „lunea dimineața”. Fostul președinte  a închis telefonul.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

19 Comentarii

  1. Interesant. Desi despre Basila, in materie de jeg moral, se stie cam totul, nimic nu il mai poate compromite atunci cind e deja compromis 100%. Insa formula corecta este : ”Vezi ce spui că am înregistrări cu tine”. Adaug : „Canalie !”

  2. vad ca-i mare veselie cam peste tot in media… a reaparut canalia perfecta… si iar, dintre aburi de alcool, isi indreapta „invataturile” catre instrainatii care i le sorb de pe buze… bleah!

  3. Iese metoda unica folosită și practicata de vanghelie: șantajul! Toți din politica românească folosesc șantajul in orice personal! In politica românească, șantajul e cui pe cui se scoate și chiar sunt scoși destui din prima linie politică.

  4. Vanghelie, „am înregistrări cu dvs”.

    -marean a evoluat mult,
    se foloseste de „dvs” in locu la ce stie,
    pt. inceput se purtea adresa cu „gă’ozarule”

  5. Ciprian Purice are conceptul ca un presedinte trebuie sa nu fie sanctionat daca are probleme ca sa nu i se strice imaginea de a tot puternic. Daca a scapat de Flota si a fost rasplatit cu pozitia de presedinte, nici daca ar ucide nu are probleme…fuctia ii face divini pe presedinti sau guvernatori, daca suntem o colonie cum spunea domnul Ilie Serbanescu.

  6. @Zalmoxis
    -daca europarlamentaru ajunge in locu lu Ursula
    nu mai e mult si scapam:
    doar 7 ani are la dispozitie Antihristu!
    (basedia e doar o satana mai beteagă)

  7. Locul turnatorului basescu petrov eiste la pușcărie pentru fals în declarații și uz de fals nu sa mai infecteze atmosfera. petrov – turnător ordinar și ticălos!!!

  8. După cît de des îl pun pe Băse-scu pe toate gardurile n-ar fi de mirare să-l vedem că varsă lacrimi de crocodil spunînd: dragă Stolo..sau cine-i din partea Convenției acuma.

  9. Marian Vanghelie a evoluat,s-a cizelat,
    nu mai fosloseste cuvinte gen cocalar,
    „am inregistrari cu cocalaru”

  10. Care e diferenta intre Vanghele si Basel Scaraotshi? Una mare: Vanghele a fost la puscarie, Basel NU!

  11. Băsescu a stat le fund un an și acu apare iar peste tot și dă indicații despre vot, lecții de moralitate,el ..un jeg penal.A mințit în legătură cu securitatea și ar trebui condamnat pentru asta.
    Îți dai seama? Băsescu a condamnat comunismul în parlament dacă vă aduceți aminte, el..un turnător ordinar profitor al regimului.
    Dar sunt români care încă ascultă ce spune

  12. & Onoare plebei ce se scarpină în cur ,
    S-ar fi putut mai mult, să fi făcut ?
    Însă de unde atâta, material,
    Să-ndeplinească-ntodeauna visul, ideal ?

  13. Ce elemente au condus biata țărișoara, Petrov,care se adresa jurnaliștilor cu „găozaru” și sprituia cu iterlopi te apucă sila ,parcă suntem blestemați,de ăștia nu mai scăpăm nici în mormânt

  14. Șantajul mai este infracțiune, ori s-a modificat legea peste noapte și încă nu a aflat Băsescu!? Tu ce știi „Mareane”?

  15. @X si altii…
    Ati uitat de „tziganca imputzita” si furtul unui telefon… „jur ca nu l-am lovit nici in plex, nici cu pumnul in fata”…
    Si alte fapte de cocalar…

  16. Vanghele un om de doi bani ! Daca are ceva de spus despre Basescu s-o spuna ca un barbat adevarat nu sa-l ameninte si sa-l santajeze! Pai , asta-i barbat , asta-i om dintr-o bucata, sau este un maimutoi de circ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.