Guvernul ”dă ieftin”. Au scăzut preţurile şi la cozonac!

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, spune că au scăzut preţurile şi la cozonac, şi la drojdie. Este un efect al adoptării Ordonanţei privind prelungirea adaosului comercial cu încă trei luni. Pentru 21 de produse au scăzut prețurile  mai spune ministrul.

Așa stând lucrurile deja se gândeşte la sărbătorile de iarnă, de anul acesta, când, spune Florin Barbu,  vom cumpăra produse româneşti mai ieftine.
”Zi de cumpărături şi de o scurtă analiză a preţurilor din supermarket-uri! Observi uşor etichetele colorate care îţi arată vechiul şi noul preţ, iar la final, ai plătit mai puţin! Au scăzut preţurile şi la cozonac şi la drojdie şi deja ne gândim la sărbătorile de iarnă, de anul acesta, când vom cumpăra produse româneşti mai ieftine!”, afirmă ministrul pe Facebook.

Florin Barbu precizează că ”Ordonanţa privind prelungirea adaosului comercial cu încă trei luni, pentru 21 de produse, este rezultatul discuţiilor cu reprezentanţii supermarket-urilor care au înţeles şi au sprijinit demersul nostru de a proteja puterea de cumpărare a românilor şi a sprijini familiile cu venituri medii şi mici!”.

”Le mulţumesc, încă o dată, tuturor!”, mai spune ministrul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

4 Comentarii

  1. Halește kkkkt, preturile sunt la fel că înainte, în plus, nimic proaspăt! Pâinea și orice produs de panificație, că sa fie proaspăt, atenție: nu in termenul fabricație si de expirare, obligatoriu trebuie sa aiba colturile proaspete, chiar și pâinea feliata! Tot ce înseamnă cozonac, e in magazine de cel puțin o săptămână, asta in afara de timpul cât a stat în depozit până la livrare comanda! Vă detaliez ce am văzut cu ochii mei ieri la un peny: ajuns la casa, un cetățean a dorit să plătească cu cardul tot ce avea în căruță, în buzunar, omul avea și chash, la casa, culmea, nu mai accepta carduri la parte din caserii, chash fara număr(jumate card, jumate chash), la Lidl e și și la casierie, fiecare cum are, doar sa cumpere! Sa înțelegem că limitarea e doar pentru firmele românești care se vor distruse? Asta am înțeles ieri după un traseu la cateva cumpărături la mișto sa văd care e treabă cu chash și card la casieriile centrelor comerciale! Nu e bășcălie, se întâmplă în provincie.

  2. Spuneti-i la bou ca preturile la lapte au crescut la loc. Sa merga la Kaufland. Animalul.

  3. Vai de mine ce ne facem e anuntata cu sure-n.. si trabite-n.. scumpirea carnii de porc si a painii,de cine e anuntata,?De producatori:)) daca nu sar autoritatile cu ajutoare

  4. s-a facut coliva nu cozonac, iar in urmatoarele 40 de zile dupa 15 nov. nu prea va avea clienti, asa ca ii urez ”succesuri” ala Eba la mancat cozonac crestineste…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.