Accident grav în Capitală

Un grav accident de circulaţie a avut loc miercuri dimineaţa, în urma căruia un pieton a decedat după ce a fost lovit de o maşină.

„La data de 10 aprilie, în jurul orei 6,00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe str. Halelor.

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe str. Halelor dinspre Bd. I. C. Brătianu către Splaiul Independenţei, a surprins şi accidentat mortal un pieton aflat în partea carosabilă”, anunţă Brigada Rutieră.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.