Adolescentă găsită moartă în Parcul Copou din Iaşi

Sâmbătă după-amiază, o adolescentă a fost găsită moartă în Parcul Copou din municipiul Iaşi, principala ipoteză fiind că fata ar fi fost ucisă, potrivit Digi24.

Fata ar avea în jur de 16-17 ani. Identitate nu a fost sabilită, ea neavând asupra ei un act de identitate.

Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.