Afacerist: Elena Udrea a dat peste 20 de milioane de euro în licitații trucate

Teddy Dumitrescu, șeful grupului Publicis, a acuzat într-o postare pe Facebook că Elena Udrea a dat de la Ministerul Dezvoltării pe care în conducea peste 20 de milioane de euro sub forma unor licitații trucate companiilor The Group.

„Elena Udrea a dat 20+ mil EUR în licitații trucate de comunicare de la MDRT lui The Group. Jumătate din licitații le-am câștigat noi și am fost descalificați abuziv”, a scris Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

Postarea acuzatoare a afaceristului a fost semnalată de jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.