Amantlâc regal. Regina Letizia a Spaniei și cumnatul

Jaime del Burgo s-a însurat cu sora reginei Letizia, dar  înainte de căsătorie, în 2004 și apoi imediat după nunta acesteia, pretinde că ar  fi avut o relație cu regina și că are dovezi în acest sens.

Speculațiile cu privire la relația reginei Spaniei cu Del Burgo au apărut după ce omul de afaceri în vârstă de 53 de ani a fost intervievat de autorul unei noi cărți despre relația sa cu familia regală.

El a mai spus că serviciile secrete din Spania l-au pus sub supraveghere timp de cinci ani și chiar au intrat în casa lui din Elveția. Del Burgo a spus că presupusa operațiune nu și-a atins obiectivele, deoarece a pus tot ce ar avea de-a face cu relația sa cu Letizia – „fotografii, videoclipuri, telefoane mobile, mesaje text” – într-un seif bancar.

Scandalurile pun însă  la îndoială viitorul monarhiei spaniole

Del Burgo susține în carte că era gata să o ceară în căsătorie pe Letizia, prezentatoare de știri la televiziunea de stat spaniolă, și că avea un inel pregătit când aceasta i-a spus despre relația pe care o are cu Felipe.

Acesta mai susține că viitoarea regină l-a rugat „să nu o părăsească niciodată” cu o seară înainte de a se căsători. Del Burgo s-a căsătorit în 2012 cu sora reginei, Telma Ortiz, dar cei doi au divorțat doi ani mai târziu.

Del Burgo, fiul unui politician important, fost președinte al regiunii Navarra, nu locuiește în Spania, acesta stă când în Elveția, când la Londra.

A fost în centrul atenției după ce s-a plâns că îi este încălcată intimitatea când a fost căsătorit cu sora Reginei Letizia, dar și după ce a susținut că spaniolii ar trebui să ignore regulile din timpul pandemiei de Covid-19.

Acum, regele Felipe și regina Letizia păreau să-și consolideze domnia după scandalurile fostului rege Juan Carlos, care a abdicat în favoarea lui Felipe, în 2014, după ce afacerile sale financiare au făcut obiectul unor investigații, iar el s-a mutat, în 2020, la Abu Dhabi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. regina Letizia e cea mai serioasa personalitate,extrem de populara in Spania,nu mai puneti botul la un escroc innebunit sa apara in media

 2. Printul/regele s-a casatorit cu o persoana divortata in cautare a ceea ce nu gasise si poate ca nici la sot n-a gasit, asa ca va fi amuzant cine v-a mosteni tronul pare ca o fata din popor…

 3. „… Juan Carlos … s-a mutat, în 2020, la Abu Dhabi” !! He he ! E tare formularea ! E ca si cum ai spune ca „Chereches a intentionat sa se mute in Germania dar niste baieti rai in uniforme l-au luat putin la bataie” sau ca „Sorin Oprescu s-a mutat in Grecia, preferind aerul de acolo” … Doamna era putin gravida …

 4. Este o „operatiune” catalana, impotriva monarhiei spaniole. In Spania monarhia tine tara unita, asa ca…

 5. UE tine unita Spania. La un ordin, cum catalanii au vrut sa se desprinda, toate firmele din Barcelona si-au mutat sediul social in cate o garsoniera din Madrid, lasandu-i fara venituri la buget, precum este Covasna si Harghita (singura asemanare, lipsa banilor).

 6. Ce au de ciudat incurcaturile ” amoroase” ale nobilimii europene? Ei, ” nobilii” , cardenalii si preotimea de rind, au inventat, si practicau cu adevata vocatie, ” menage a trua”, pedofilia, sexul grupal, zoofilia si homo sexualitate.

 7. Pare o facatura, dar nu se stie niciodata. Regina nu lasa impresia unei femei usoare. In plus „dezvaluirile” vin tardiv, de ce?

 8. @AIUREA, ARMAND …:)

  TOATE’s unt Vechi si Toater’s NOUA”…

  Neanderthalienii STIUAU TOTuu’ si TOATE, To’a’asi IN CESTIE si LE SI practicau cu Frenezie, cand erau Satui de Carne si la Adapost de URSuu’ de Caverna…

  BA, chiar „FRENEZIA” ara ASADE mare si molipsitoare, ca participau TOT, To’arasi Tribuu’, indiferent de GRADuu’ de Rudenie … 🙂

  Mai ales cand gasea, UJNuu’ mai curios, O Planta care arsa dadea Arome SPECIALE… 🙂

  ASA a evoluat Lumea din Vechime, la Intamplare si care iesea Stramb din ADN ori era eliminat, ori daca era maiMintos, elimina EL pe Ailalti ….

 9. Cand catalanii au proclamat secesiunea- guvernul de la Madrid a scos tancurile in strada! N.a clipit nimeni in UE!
  Pentru o prastie in Harghita,Covasna Occidentul ne.ar pune la zid!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.