Anastase, PUSĂ LA ZID de Dorin Florea: Te crezi la discotecă?

SURSA: REALITATEA.NET

Democrat-liberalii îşi aduc reproşuri dure în cadrul şedinţei Colegiului Director al PDL. Liderul democrat-liberal Dorin Florea i-a reproşat preşedintei Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, că a fost pusă în funcţie „pentru a număra bilele, nu ca să-şi bată joc”.

„Te crezi la discotecă? Te-am pus şefă la Cameră ca să numeri bilele, nu să-ţi baţi joc!” , i-ar fi spus Florea Robertei Anastase, potrivit unor surse democrat-liberale.

Şi Elena Udrea a fost ţinta atacurilor, acesteia reproşându-i-se stadiul în care a ajuns partidul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.