Andreea Cristina Mitu, în sferturi la turneul de la Darmstadt (Germania)

Jucătoarea română de tenis Andreea Cristina Mitu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Darmstadt (Germania), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, în urma victoriei cu 6-2, 6-1 în fața Ninei Zander (Germania).

Mitu, a doua favorită a competiției (22 ani, 181 WTA), a trecut fără emoții de o adversară de 24 de ani, care ocupă locul 289 în ierarhia feminină mondială, iar în sferturi o va înfrunta pe rusoaica Vitalia Diacenko, victorioasă cu 7-6 (5), 7-5 în fața croatei Ana Vrljic (N. 7). Diacenko are 23 de ani și ocupă locul 291 în clasamentul WTA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.