Astra și FC Viitorul, în sferturile de finală ale Cupei Ligii-Adeplast

Astra Giurgiu s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii-Adeplast, după ce a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 4-1 (2-0), pe FC Braşov, în optimile competiţiei.

Pentru brașoveni a înscris Buga ’48 (penalti), iar pentru Astra, Fatai ’12, ’28, Takayuki ’63 şi Budescu ’67.

Tot vineri, FC Viitorul s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii-Adeplast, după ce a învins, pe FC Botoşani, scor 8-6, în urma executării loviturilor de departajare.

Pentru FC Viitorul au înscris Mitriţă ’38, Daminuţă ’66 şi Patache ’94 (autogol), iar pentru FC Botoşani au marcat Hadnagy ’20, Fulop ’72 şi Acsinte ‘120+1.

Ce meciuri se dispută azi, duminică și luni

Sâmbătă

Oţelul Galaţi – Ceahlăul Piatra Neamţ, ora 18.00

Rapid – Steaua, ora 21.00

Duminică

CSMS Iaşi – CFR Cluj, ora 18.00

Universitatea Cluj – Petrolul Ploieşti, ora 21.00

Luni

Gaz Metan Mediaş – Pandurii Târgu jiu, ora 18.00

Concordia Chiajna – Dinamo, ora 21.00.

Echipele precedate de semnul (+) s-au calificat în sferturile de finală ale competiţiei.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.