Basketball Champions League – Concurs de la Clubul Szczecin

Bine ați venit, iubitori de baschet, la concursul – Basketball Challenge Poland!

Ai șansa de a câștiga un weekend la Szczecin, un difuzor JBL și un tricou de meci. Această competiție unică este organizată de King Wilki Szczecin și se adresează fanilor echipelor cu care clubul concurează în faza grupelor Ligii Campionilor la Baschet, și anume AEK BETSSON BC, Banco di Sardegna Sassari și MHP RIESEN Ludwigsburg. Concursul își propune să promoveze Polonia și orașul Szczecin ca destinație atractivă pentru turiști. Pe lângă aspectul sportiv, participanții trebuie să răspundă la întrebări într-un test. Înainte de a participa, merită să știți că Szczecin este un oraș de pe râul Oder, cu un oraș vechi frumos, cu repere precum Castelul Ducilor Pomeranian din Szczecin.

În acest oraș, situat în vestul Poloniei, joacă echipa Regele Wilki Morskie Szczecin. Câștigătorul concursului va avea ocazia să viziteze orașul alături de un însoțitor. Poate că un număr mai mare de participanți va alege să exploreze Szczecin în mod independent. Ca parte a concursului, participanții au posibilitatea de a-și testa cunoștințele de baschet participând la un test și prezicând evenimente din timpul meciurilor din Liga Campionilor. Nu este doar o șansă de a câștiga premii atractive, ci și o oportunitate de distracție comună în spiritul sportivității. Pentru a participa, trebuie doar să creați un cont pe platforma de concurs disponibilă la bcpolandoland.sportigio.com.

Te așteaptă entuziasm, provocări de baschet și șansa de a câștiga puncte pentru clasament. Alătură-te comunității noastre de baschet, distrează-te cu noi și urmărește entuziasmul Ligii Campionilor! Ne vedem pe terenul virtual!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.