Becali decapitează 14 oi din țarcul lui

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, a anunțat, miercuri, că 14 jucători vor părăsi formația la finalul sezonului actual. Becali a spus că nu îi va da afară pe aceștia, însă nu este dispus să le prelungească înțelegerile.

De pe lista celor 14 jucători care o vor părăsi pe FCSB fac parte fundașii Bozhidar Chorbadzhiyski, Alexandru Stan, Marko Momcilovic și Claudiu Belu, mijlocașii Mihai Pintilii, Thierry Moutinho, Diogo Salomao, Adi Popa și Lucian Filip, și atacanții Juvhel Tsoumou, Ioan Hora și Harlem Gnohere. Pe lângă aceștia, Becali spune că încă un fotbalist străin va pleca, însă a refuzat să îl numească. În finalul intervenției, finanțatorul a anunțat că numărul jucătorilor plecați va ajunge la 14.

„N-am cum să nu fiu ferm. Să-i luăm pe rând. Sunt așa: Chorbadzhiyski. Mai e unul caruia nu vreau să-i zic numele ca să nu-l supăr. Apoi mai e fundașul de la Astra, Stan. 4: Momcilovic. 5: Pintilii, și el vrea să renunțe din vară. 6: Moutinho. 7: Salomao. 8: Adi Popa. 9: Tsoumou. Și mai este unul – 10, cred că Filip, că îi expiră contractul. Sunt 10 cărora le expiră contractul în vară! Nu îi dau afară, le expiră contractele! M-ați înțeles? Nu le prelungesc pentru că v-am spus cum se face la FCSB! Uite, Gnohere si Hora! 11 și 12! Pe Gnohere am cerut un milion de euro și am primit 500.000. Să plece liber la vară și gata. Să stea să ne ajute la campionat. Am încercat aseară cu Tănase, dar nu e mai bun ca Gnohere. Sunt 12 jucători care pleacă, nu 10! A, mai e Belu, și el pleacă! 13 jucători. Sunt fotbaliști de care uit. Dacă mai stau să mai fac calcule… sunt 14”, a spus Becali la PRO X.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.