Birocrația UE, ca o „tumoare canceroasă”. Intervin în procesele politice prin reţinerea resurselor

Preşedintele parlamentului ungar, László Kövér, a spus că birocraţia UE “face abuz de putere”, și a comparat-o cu o „tumoare canceroasă”. Comunicarea Bruxelles-ului nu are nicio bază reală. Problemele despre care ei vorbesc, fie nu există, a mai spus oficialul.

El întreabă dacă Uniunea Europeană mai „este încă o asociere între state membre independente” sau „suntem la un pas de a deveni victima unei alte expansiuni imperiale”.

Totodată, acesta a spus că aderarea la NATO a Finlandei şi Suediei mai mult slăbeşte decât să întărească securitatea Europei, iar singurul câștigător al războiului ruso-ucrainean ar fi SUA, cu care speră să aibă din nou o relație politică bună, ca pe vremea președinției lui Donald Trump, potrivit Hirado.

Guvernul are o obligaţie faţă de cetăţenii ungari, el trebuie să ia toate măsurile de compromis, în limitele raţiunii, pentru ca birocraţia “care face abuz de putere împotriva noastră” să nu mai aibă niciun argument pentru a justifica dorinţa ei de a reduce prin mijloace financiare marja de manevră a Ungariei.

Ei vor să intervină în procesele politice prin reţinerea resurselor şi chiar se aşteaptă ca nouă să ne fie ruşine pentru acest lucru – a apreciat László Kövér, adăugând: comunicarea Bruxelles-ului nu are nicio bază reală. Problemele despre care ei vorbesc, fie nu există, fie stăm chiar mai bine în domeniile respective, în comparaţie cu alte ţări, fie pur şi simplu nu le priveşte modul în care procedăm în domeniul respectiv,  a subliniat preşedintele parlamentului ungar.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

2 Comentarii

  1. Bine ati venit in Uniunea Sovietica Europeana! Experimentul globalist URSS a fost atat de reusit incat „bubulii” au hotarat sa-l incheie si sa-l aplice la nivelul intregii Europe! Problema este ca utilizeaza aceeasi termeni (uniune, komisari, s.a.) si ca aplica tot ce a fost rau in experimentul initial. Poate va dati seama ca si USA este tot un experiment globalist!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.