Câini, nu glumă!

Suporterii lui Dinamo au ajuns la 500.0000 de euro (peste 2,5 milioane de lei), bani strânşi din donaţii, sponsorizări şi cotizaţii în cadrul programului socios DDB (Doar Dinamo Bucureşti), a anunţat Asociaţia Suporterilor „Peluza Cătălin Hîldan” pe pagina oficială de Facebook.

„OAMENI DE MILIOANE

6515 care au adus O JUMĂTATE DE MILION DE EURO. Și nu banii aceștia au ținut Dinamo în viață, ci OAMENII din spatele acestor sume și credința lor că Dinamo nu va muri niciodată. 90% din acești 500.000€ au fost strânși în ultima jumătate de an. Asta ne dă și mai multă speranță. 6515 câini pe care te poți baza. Și numărul lor este într-o continuă creștere. Vino și tu alături de noi! Înscrie-te aici www.programddb.ro și urmează pașii! 48€/an înseamnă 4,5ron/săptămână

SĂ VĂ FIE FRICĂ,
DINAMO SE RIDICĂ!”, este mesajul postat.

Potrivit fanilor, programDDB garantează că „vom scăpa de Negoiță!”.

Asociaţia suporterilor dinamovişti „Peluza Cătălin Hîldan” a lansat, la 29 mai 2018, proiectul socios „Doar Dinamo Bucureşti” prin care fanii pot deveni acţionari. Potrivit proiectului, fanii au la dispoziţie două variante pentru a deveni membri DDB: pot cotiza cu 48 de euro pe an sau cu 1.948 de euro pe an.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

3 Comentarii

  1. Dinamo va merge din rau in mai rau!Va ajunge sa joace doar cu echipa lui Lacatus!

  2. echipa a criminalilor impusi de bolsevism,sper sa dispara si ea ca si d-alde Negoita,neosecuristi care au spoliat tara asta

  3. O initiativa buna pentru mentinerea brandului Dinamo in prima liga!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.