Când se întoarce Serena Williams pe teren

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams își dorește să revină în circuitul profesionist la începutul anului viitor, pentru a-și apăra titlul la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, a anunțat directorul acestei competiții, Craig Tiley, citat de Reuters.

Williams, care a câștigat cel de-al 23-lea său trofeu de Grand Slam la ediția din 2017 a turneului australian, din luna ianuarie, în timp ce era însărcinată, a născut pe 1 septembrie o fetiță.

„Serena va reveni. Ea dorește să revină în 2018 și să-și apere titlul, iar acum se antrenează. Mai sunt câteva luni până atunci și, desigur, depinde numai de ea la ce nivel se va afla din punct de vedere fizic”, a declarat Craig Tiley presei, marți la Melbourne.

Serena Williams, în vârstă de 36 ani, se va lupta pentru un cec de 4 milioane de dolari australieni (3,11 milioane dolari SUA) rezervat campioanei la ediția 2018 a Openului Australiei, care va beneficia de premii totale de 55 milioane dolari australieni, cu 10 la sută mai mai față de ediția din acest an.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*