Capul lui Virgil Popescu cer

Proiectul de 600 de milioane de euro Romgaz-GSP Power, care a generat numeroase controverse, a fost scos în cele din urmă din PNRR. Decizia ar fi fost luată după discuţii cu reprezentanţii Comisiei Europene. „Le-am eliminat, pentru a nu mai fi întrebări”, a spus Virgil Popescu, ministrul Energiei.

În acest context, deputatul PSD Claudiu Manta cere public demisia ministrului Energiei Virgil Popescu pemtru modul în care a gestinat proiectele cuprinse în PNRR.

„Cer public demisia ministrului Energiei, Virgil Popescu! Comisia Europeană mi-a dat dreptate zilele trecute când a cerut ministrului Energiei, Virgil Popescu, să includă în PNRR selecție competitivă de proiecte (call) și nu proiecte individuale alese pe sprânceană, ca până acum”, a scris pe Facebook deputatul PSD:

Acesta susține că, de mai bine de o lună, i-a atras atenția, printr-o interpelare, ministrului Energiei că proiectele pe care le-a prevăzut în PNRR sunt „cu dedicație pentru prieteni politici”.

„Răspunsul primit…ca de obicei fără nici o argumentație sau legătură cu întrebările adresate. A fost nevoie de întâlniri la Bruxelles pentru ca, acum, să poată participa orice companie din România la depunerea de proiecte pe PNRR, nu numai cele agreate de actuala guvernare. Pentru modul cum a gestionat această situație, cer public demisia ministrului Energiei, Virgil Popescu”, a mai scris Claudiu manta pe rețeaua de socializare.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

9 Comentarii

  1. Noroc ca a iesit la urat Basui dupa demisie, altfel, ciuciu informatii! Daca ramanea in scaun si functie ministru, fiti siguri ca nu se auzea un sunet!

  2. Nu ar fi mai bine daca am baga in puscarie pe domnul Claudiu Manta in schimb? Nu de alta dar lucreaza la subminarea Romaniei si accesul la bani europeni

  3. bataia pe firimiturile m u e /sorosh de indatorare a Tarilor Suverane. Asta se intampla de fapt. O INDATORARE MASIVA „GRATIS”! NE „DAU” CA SA NE IA. NE „DAU” SUB CONDITIE, IN FAPT NE IAU CU TOATE TENTACULELE MONSTRUOASE. TREZITI-VA!

  4. nu aveau eon si romgaz obligatia sa faca racordurile( lucrarile de extindere) in baza contractului de privatizare? sau nu se considera ajutor de stat si trebuia restituit si in fapt ramaneam de fraieri in orice varianta???si cu eon si cu ue!!!

  5. Ar trebui sa inteleaga toata lumea in fine ca firmele ‘acoperitilor”nu trebuie sa apuce la imprumuturi garantate de statul roman! Deja ajungem in alta parte, nu in capitalism..
    Securistul in grad de oltean Popescu, demisia!

  6. Singurul proiect din Romania verde ce prevedea extragerea hidrogenului din gaze naturale a fost subminat de idiotenia celor din coalitia de guvernare. Viitorul automobilelor este cel al automobilelor ce folosesc hidrogenul in celululele de putere (traducere aproximativa). Toyota este prima companie din lume in acest domeniu si produce deja automobile cu o autonomie de peste 600 km. Vezi : https://www.toyota.com/mirai/features/mileage_estimates/3002/3003
    Germania se pregateste deja pentru consumul de hidrogen. Noi, ce facem ? Aranjam contracte.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.