Carburanții se vor scumpi din nou

Dacă în aprilie prețul litrului de motorină era de 7,46 lei, acum s-a ieftinit cu mai bine de 20 de bani. Așa a ajuns să fie mai ieftină chiar decât benzina, care acum se vinde la un preț mediu de 7,24 de lei.

Din iulie va crește însă din nou acciza la carburanți, informează Antena3 CNN.

Din iulie vin din nou scumpirile, astfel că, de la 1 iulie, benzina se va scumpi cu 43 de bani pe litru, iar motorina se va scumpi și ea cu 40 de bani.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

9 Comentarii

 1. In Romania recoltele de furat din buzunarul cetățenilor prin lege, sunt programate de cel puțin 2 ori pe an și se fura in draci, în iunie w a doua sesiune de furt prin înșelătorii pilitic legale!

 2. Accizele au aparut in vest (preluata si de noi dupa 89) ca taxa pe produsele de lux, o masura justificata. Dupa foarte putin timp au inceput sa le transfere populatiei taxand produsele de larg consum si in acelasi timp, in mod ticalos, au eliminat accizele pe lux, cele cu care s-a initiat talharirea populatiei.

 3. @parere… spune:
  20 mai 2024 la 6:57

  „In Romania recoltele de furat din buzunarul cetățenilor prin lege”
  Parere nefundamentata stimate parerolog. E directiva UE, nu decizie romaneasca. Si e parte din politica de inverzire care presupune scumpirea carburantilor pana devin de nespuportat si mai presupune eliminarea masinilor cu combustie interna si inlocuirea lor cu electrice de 3-4 ori mai scumpe…
  Si la unguri se va intampla scumpirea…

 4. Dacă românii au cel mai mare preț la energia electrică din UE,de ce să nu aibă și cel mai mare preț la benzină din UE.

 5. A vinde ieftin o resursa neregenerabila este o prostie. Intr-o tara cu apa calda la robinet, banii merg intr-un fond de investitii proprietate a intregului popor ! La noi se duce la plata datoriilor ale socialismului distrugator de dupa un ceausism devastator. Prostia ceausista o platiti si azi.

 6. Nu-i benzina pentru tancuri si kerosen pentru avioane de razboi si nici pacura pentru cargouri !!! Plus prietenii germani si austrieci-rupti-in-c… care au nevoie de energie si de bani ! Va dati seama cat polueaza (editat) astia globalisti care ne vor iobagi legati de glie fara mijloace de transport ? … ca de! suntem animale inutile care poluam atata vreme cat mai respiram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.