Care sunt propunerile PDL pentru membrii noului Guvern

Lista noului cabinet a fost întocmită, decizia PDL fiind aceea de a propune noi miniștri.

Decizia a fost luată în unanimitate marți, deși cu o zi în urmă au fost discuții pentru a se păstra și câțiva miniștri dintre cei vechi pe motiv că au făcut multe pentru partid.

Astfel, grupurile parlamentare ale PDL se vor întâlni miercuri, la ora 10.30, la Parlament pentru a prezenta propunerile premierului desemnat, Mihai Răzvan Ungureanu.

„Mâine (miercuri – n.r.) ne reunim la 10.30, după care urmează audierile candidaţilor pentru ministere în comisiile parlamentare de specialitate”, a declarat un parlamentar democrat-liberal.

Andreea Paul Vass, Gabriel Berca, Cristian Petrescu, Alexandru Nazare, Stelian Fuia, Cătălin Baba, Răvan Mustea, Claudia Boghicevici şi Bogdan Drăgoi sunt propunerile PDL pentru miniştri în Cabinetul Ungureanu, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.