Carmen Dan, despre o posibilă anchetă privind reangajările în MAI

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, joi, referitor la cererea grupului PNL de a fi înfiinţată o comisie parlamentară de anchetă privind pensionările şi reangajările în minister, că nu are nicio problemă cu această anchetă, precizând că va oferi toate informaţii care i se vor cere.

„Nu am nicio problemă cu niciun fel de comisie de anchetă. Dacă se va hotărî o astfel de comisie, voi merge şi voi da toate relaţiile care îmi vor fi solicitate”, a declarat ministrul Afacerilor Interne.

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, că liberalii vor demara procedura de înfiinţare a unei comisii parlamentare de anchetă privind pensionările şi reangajările din Ministerul de Interne în mandatul lui Carmen Dan, pe care a numit-o „secretara de şcoală din judeţul domnului Dragnea”.

”Poliţia mi se pare că e subordonată secretarei de şcoală din judeţul domnului Dragnea, pe numele ei Carmen Dan. Dânsa e în vizorul nostru şi i-am solicitat demisia şi vom depune procedura de constituire a unei comisii de anchetă privind pensionările şi reangajările din Ministerul de Interne dispuse de Carmen Dan. Dacă (România – n. red.) este un stat poliţienesc, este un stat poliţienesc controlat de PSD”, a declarat Ludovic Orban.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.