Ce ministru CRITICĂ o celebră cremă cu ciocolată și ALUNE și de ce ?

Ministrul francez al ecologiei, Segolene Royal, a susținut că ar trebui să se renunțe la consumul cremei Nutella deoarece folosirea uleiului de palmier la fabricarea acestui produs alimentar a dus la o ‘despădurire masivă, care duce, la rândul ei, la încălzirea climatică’, informează AFP marți conform AGERPRES.

Aceste declarații au fost făcute luni seara, în timpul emisiunii ‘Le Petit Journal’ a postului de televiziune Canal+, demnitarul cerând firmei producătoare, Ferrero, să utilizeze alte materii prime pentru obținerea faimoasei creme tartinabile cu alune.

Integral pe AGERPRES

Sursa: AGERPRES

Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.