Ce spune Simona Halep despre primul său meci de la Sydney

Simona Halep, locul 2 WTA, a anunțat, înaintea Turneului de la Sydney, că se simte mult mai bine decât era la Brisbane, competiţie de la care s-a retras din cauza unei probleme la tendon.

Românca este principala favorită la turneul WTA Premier de la Sydney, unde va juca direct în turul doi cu franțuzoaica Caroline Garcia (locul 34 mondial), Halep apreciind că va fi un meci dificil.

„Mă simt mult mai bine decât eram la Brisbane. O problemă la tendonul lui Ahile este dificil de tratat, dar mă antrenez de câteva zile, am făcut aproape antrenamente complete şi mă simt pregătită. Nu mai am dureri, dar vreau să văd cum va fi la un meci oficial. Nu s-a pus problema unei operaţii, este doar o inflamaţie. Ştiu că meciul cu Garcia va fi dificil, dar vreau foarte mult să am câteva meciuri jucate înainte de Melbourne. Pentru mine fiecare turneu este important. Voi face tot ce voi putea la acest turneu, iar apoi mă voi gândi la Melbourne”, a spus Halep.

Simona Halep joacă cu franțuzoaica marți, nu înainte de ora 9:00.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.