CFR Cluj ar putea intra în insolvență

CFR Cluj ar putea intra în insolvență. Echipa a pierdut 24 de puncte din cauza datoriilor către angajaţi şi e pe ultimul loc.

Dacă nu va izbuti să se salveze de la retrogradare, o misiune foarte greu de îndeplinit în condiţiile în care cad şase echipe în acest sezon, vişiniii ar ajunge mai aproape de faliment, pentru că le-ar dispărea sursa principală de venit, drepturile TV pentru Liga 1, scrie Gsp, potrivit b1.ro.

CFR e în top 10 cele mai titrate cluburi din istoria României, cu trei campionate cîştigate. Deţine şi recordul pentru cea mai bună participare în Champions League, cu 10 puncte acumulate într-o grupă cu Manchester United, Galatasaray şi Braga.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.