Charles, planurile pentru înmormântare, actualizate constant

Preocupările cu privire la Regele Charles sunt tot mai mari întrucât se crede că starea suveranului britanic se deteriorează treptat. Oficialii Palatului Buckingham au actualizat constant planurile pentru înmormântarea monarhului,  scrie B1Tv, care citează  Sky News și New York Post.

Elaborarea planurilor pentru înmormântarea Regelui Charles al III-lea ar fi început după moartea Reginei Elisabeta a II-a în 2022.

Starea monarhului britanic s-ar fi înrăutățit

După ce a fost anunțat public diagnosticul de cancer pe care l-a primit Regele Charles al III-lea, surse apropiate publicației The Daily Beast au dezvăluit că starea de sănătate a suveranului „nu este bună”.

Un vechi prieten al Familiei Regale Britanice a vorbit pentru The Daily Beast despre starea de sănătate a monarhului, despre care se crede că se deteriorează.

„Desigur, este hotărât să îl învingă și se fac toate eforturile posibile. Toată lumea rămâne optimistă, dar el chiar nu este bine. Mai mult decât lasă ei să se vadă”, a spus apropiatul Familiei Regale.

Planurile pentru înmormântarea Regelui Charles al III-lea, actualizate constant

În spatele ușilor închise, consilierii Regelui Charles examinează în mod regulat copii ale unui document de sute de pagini în care este enunțat planul pentru înmormântarea suveranului, supranumită „Operațiunea Podul Menai”.

„Planurile au fost scoase de la naftalină și sunt ținute la zi în mod activ. Nu este o surpriză, dat fiind că regele a fost diagnosticat cu cancer”, a spus un fost angajat al Familiei Regale.

„Bineînțeles că se uită la fiecare aspect al Podului Menai. Înmormântarea Reginei a mers ceas și a stabilit un standard înalt. Nu este o chestiune emoțională, este o sarcină, una luată foarte în serios”, a declarat un oficial implicat în planificarea funerară.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

9 Comentarii

  1. Semn rău. Imperiile sint in mana Providenței iar când ea scutura preșul istoriei nimic nu mai rămâne.

  2. Chestia începe să semene periculos de mult cu o profeție a lui Nostradamus. Care nu se termină bine.

  3. Spunea că planeta este prea aglomerată .Poate începe cu el . Sinu
    cidere asistată, că tot o promovează Davosienii .

  4. Inca de la incoronare a fost vazuta si filmata Moartea cu coasa trecand pe culoar in timpul ceremoniei prin dreptul usii deschise. Imaginea care a facut inconjurul lumii nu a fost negata, nici nu se putea, dar s-a spus ca era doar un servitor care trecea pe acolo facandu-si traeaba. Insa este greu de crezut avand in vederea strictetea rigida a protocolului Casei Regala, ca exact in mijlocul ceremoniei un servitor zanatic sa treaca pe culoar ca o umbra neagra prin dreptul usii deschise si in vazul tuturor.

  5. de ce nu vine regele uk in romania sa se faca bine?la fel si katy,sa vina sa stea in transilvania la aer curat departe de boschetarii din capitala.transilvania e altceva.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.