Circulaţia rutieră între str. Valea Argeşului şi str. Valea Ialomiţei, închisă de joi

Circulaţia rutieră se va închide, de joi dimineaţa, în Drumul Taberei, pe tronsonul cuprins între str. Valea Argeşului şi Valea Ialomiţei, pentru realizarea obiectivului „staţia de metrou Brâncuşi”, până la definitivarea executării lucrărilor.

Conform unui comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), circulaţia rutieră în zonă se va desfăşura pe celălalt sens de mers, în dublu sens (două benzi alocate fiecărui sens).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.