TRONOS. ”Iisus, bine ai venit!”

”S-a născut pe PământŞi ne-a izbăvitTe cântăm, te slăvimIisus, bine ai venit!.”

TRONOS – corul de psalți al Patriarhiei Român

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. ”S-a născut pe pământ”

    Pamant este numele unei planete in cazul acesta, deci, se scrie cu majuscule ! Unde gasiti popalaii astia analfabeti ?

  2. Ma Tomlin tu esti deosebit de capabil da lumea n-o stie. Din tonul lor ti-ai dat seama ca au cantat Pamant cu majuscula? Ca textul a fost scris de autorul articolului nu de „popalaii analfabeti” Sau asta deja ii prea mult chiar si pentru tine? La Stefan Gheortghiu nu v-au invatat sa faceti diferenta asa de fine, nu-i asa?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.