Cornel Nistorescu: Politica a devenit un mod de a face bani (video)

„Un om fără ideal nu are ce să conducă. Trebuie să ai partea aia de componentă aspirațională, romantică aproape. Dacă nu te poți proiecta în viitor, stai acasă. Cu nevasta, fă afaceri, fă bani! (…)Un om care intră în politică trebuie să aibă câteva valori care să miște o societate.“

Așa și-i imaginează Cornel Nistorescu pe reprezentanții clasei politice. Opiniile și catacterizările au fost făcute într-un interviu acordat lui Pavel Suianu și difuzat de PrimaNews.

In interviul pe care îl puteți urmări mai jos, directorul Cotidianul.ro mai afirmă și că „Serviciile secrete trebuie extrase din instanțe“.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8

23 de Comentarii

 1. Pavel Suian: trebuie sa schimbam politicienii ! Wow, eu credeam ca trebuie schimbat Suian.

 2. Demult nu mai e cazul.Cel mai real progres se face cu 15% impozit, reglementări simple și administrație dimensionată corespunzător.Cam cum era Imperiul Britanic în sec XIX plus ceva pe armament si cercetare.Asta cu omul providențial nu mai e demult valabil nici aici și nicăieri, poate doar prin America de Sud unde se pune repede mâna pe pistol.Politica e fărașul națiunii.Arătați-mi unde nu e așasi o să spun că e exceptia care confirmă regula, pentru că așa este.Politica e expirată în forma actuală, împănară cu amatori, narcisiști și gargaragii, toți puși pe căpătuială și laude, numai că trebuie o criză majoră care să caște ochii naivilor care incă mai cred în reprezentativitate, care încă dorm pe ei.

 3. e cumva latfel în lumea larga ?politicienii nu sant avizi dupa bani ?….ziaristi din lumea larga nu sant avizi dupa bani ?capitalismul asta înseamna -goana dupa bani prin orice mijloace….

 4. Inca din antichitate politica a fost sursa de bani multi. Mioriticii n-au descoperit nimic nou.
  La fel si o calfa de cismar incult a descoperit ca se poate ajunge pe cele mai inalte culmi ale puterii, tot prin politica.
  Toti il lingeau si il ovationau pe acest escroc, care nu stia nici sa citeasca un numar de ordinul sutelor de mii de tone de porumb si il considerau un geniu.
  Azi este la fel. Revolutia din 1989 a fost o Involutie……[Rumburak]

 5. Politica a fost, este și va râmâne o vampă la îndemâna economicului, mai cu seamă a celui de afară pentru că pe cel autohton au avut grijă să-l pună la pământ.

 6. ‘Un om fără ideal nu are ce să conducă’:)))
  din zicerile lui Cilibi Moise;
  -judecata e o loterie
  -Cine caută cal fără cusur, umblă pe jos.
  -Omul sărac cu duhul,care se ţine de politică este ca un ceasornic stricat, totdeauna stă la un loc.
  PS Cilibi Moise, evreu din Focsani a trait acum cca 200 de ani

 7. Cum adica „politica a devenit un mod de a face bani”?!? Pai, ASA A FOST DINTOTDEAUNA! Sau, asta e articol pentru babuini?!?

 8. Dar presa???? Presa coruptă care aruncă cu lături şi în Dumnezeu, numai să primească subvenţii. Cea mai murdară tagmă nu este clasa politică ci presa. Ei, mahării de la jurnale şi de la Tv, au voie să spună orice minciună, să jicnească ordinar pe oricine: „Golan”, „Mincinos”, „Corupt” fără nicio dovadă, numai ca să primească nişte bani de la finanţatorii străini.

 9. @ Sunteți de părere că domnul Nistorescu ar putea intenționa să vă lămurească de ce și-a lansat platformă politică, ?

 10. Mafia baga bani in campanii electorale sa iasa omul ei la putere.
  Cand ajunge la putere omul mafiei deschide robinetul. Banii poporului se duc in buzunarul mafiotilor. Mai rau cu mafia straina care duce petrolul aurul padurile in buzunarul strainilor. Alte mafii straine baga toata Romania in buzunarul globalistilor. Mai rau ca securitatea a tradat si e si ea platita de diverse mafii straine.

 11. Ba … s’avem pardon, mestere : politica’i fix ceea ce voiesti a face … in orice domeniu !!!

 12. Indiferent cu cine votezi dumneata, maestre Nistorescu, sau eu, maestre, esti o constiinta. Cititorii ‘Cotidianul’ te saluta!

 13. @ Preluând ”torța cu flacăra democrației” și ”mesajul” de la Traian Băsescu , nea Nisorescu zice că nu mai vrea cu ,,servicii secrete în instanțe” ,?

 14. Politica a devenit un mod de a face bani chiar si atunci cand nu se inventasera inca banii. Era un mod de acstiga bunuri si servicii.
  Si atunci erau partide, adica niste gasti de cateva gorile organizate in jurul unui goriloi mai musculos si cu ghioaga mai mare, care conduceau tribul si aveau beneficii.
  Acela era partidul de la guvernare……[Rumburak]

 15. DINTOTDEAUNA politica nu a fost NIMIC ALTCEVA decat un MOD DE A FACE BANI. S-a incercat intr-o vreme, dar capitalismul a invins, iar cand zici capitalism nu zici nimic altceva decat bani. Politica se face pentru bani, pana si biserica lucreaza tot pentru bani. Restul sunt LOZINCI.

 16. Politica a devenitun mod de a face bani ,la fel si jurnalismul platit din bani publici,dle Nistorescu.Sigur nu stiati asta.

 17. Dar CAND politica NU a fost un mod de a face bani?
  In Romania sau aiurea?
  😅
  Sa nu uitam ca liberalii l-au refuzat pe IL Caragiale cand acesta si-a exprimat dorinta de a candida din partea lor.
  Era prea inteligent si greu de controlat. Si nu ii puteau ierta curajul si talentul literar.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.