Cosma despre ”Portocală”: ”Suferă de anumite probleme psihice…”

Fostul deputat Vlad Cosma a avut o primă reacție, după ce procurorul Mircea Negulescu a declarat, la ieșire de la ÎCCJ, că frații Cosma mint și au fabricat dovezi.

„Adevărul va ieși la iveală și să nu uităm că Negulescu spunea că suferă de anumite probleme psihice de tip polimorf. Toată țara a auzit cum se exprimă. Eu m-am prezentat în fața procurorilor și am dat nenumărate declarații, am adus probe și dovezi. Nu mă aștept la nimic, mă aștept să ajung și la o confruntare cu acești doi inculpați. Domnul Negulescu spune că eu am ticluit probe acum. Neavând ce să spună încearcă să se ascundă după o minciunică, o acțiune tipic de Portocală”, a declarat Vlad Cosma la Antena 3.

Procurorul Mircea Negulescu, zis „Portocală”, a ajuns marţi dimineaţa la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde contestă măsura controlului judiciar impusă de Parchetul General. La intrare, acesta a declarat că măsura este una „nelegală”, pentru că nu există probe la dosar.

La ieșire, acesta a lansat un atac la adresa fraților Cosma.  „Am explicat doamnei procuror că resimt nevoia să ne dea un termen ca să-mi angajez un apărător, pentru că erau o grămadă de învinuiri care mi se aduceau în 50 de minute. Nu văzusem materialul probator, nu văzusem absolut nimic. Am simțit că nu mă pot apăra singur. Ar fi trebuit să-mi pună un apărător din oficiu”, a spus Mircea Negulescu, în fața jurnaliștilor.

„Frații Cosma mint! Amândoi. Și am să dovedesc acest lucru”, susține Negulescu.  Întrebat dacă a fost într-o relație de iubire cu Andreea Cosma, a răspuns astfel: „Asta o să o spun unde trebuie”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. Familia Cosma, se afla printre cei care pun umarul cu toata puterea pentru „distrugerea Romaniei ca tara si natiune”. Sunt printre cei care intro tara „cu o democratie adevarata” s-ar afla la periferia societatii si nu in fruntea ei.

  2. Adia, vrei sa zici ca tu, tac-tu si sora-ta sunteti curati ca lacrima si persecutati degeaba. Nu iau apararea procurorilor, dar nici voi nu va victimizati, ca nu tine! Cioc` mic!

  3. Aceasta familie Cozma fac parte din multele grupari infractionale care au facut foarte multe si ar fi trebuit sa raspunda penal pt.asta.Ce vedem noi ca se intimpla la ora actuala sint doar manevre ale PSD ca sa musamalizeze infractiunile si jafurile facute de unii membrii ai PSD.Din acest motiv cauta sa schimbe si legile justitiei ,la fel au dat asa peste noapte cistig de cauza multor dosare penale,ministrul justitiei Tudorica a facut totul ca sa ajute aceasta campanie si sa scoata bazma curata pe dragalasii inculpati din PSD.
    Sper din tot sufletul sa se trezeasca cineva din tara asta si sa stopeze aceasta avalanse a PSD care incearca sa stearga cu buretele tot ce sa furat si sa jefuit in Romania.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.