Cristoiu – blocat, deblocat… Reprezentanții YouTube explică ce se întâmplă de fapt

Reprezentanții YouTube au explicat, într-un răspuns pentru Libertatea, cum  s-a ajuns la  blocarea contului ziaristului Ion Cristoiu după ce  i-a fost spart de hackeri.

Clip care încălca regulile platformei media  

Contul a fost suspendat, însă Cristoiu a explicat că nu are nicio responsabilitate în ceea ce ce privește clipul incriminat. YouTube a revenit asupra deciziei, clipul fiind restabilit ulterior.

„Privitor la eliminarea videoclipului de pe canalul domnului Ion Cristoiu. După examinare, am stabilit că videoclipul nu încalcă Regulile comunității și l-am restabilit. (…) Când ni se atrage atenția că un videoclip a fost eliminat din greșeală, examinăm conținutul și luăm măsurile adecvate, inclusiv restabilirea videoclipurilor sau canalelor relevante. De asemenea, oferim persoanelor care încarcă posibilitatea de a contesta eliminările și vom reexamina conținutul”, au arătat reprezentanții You Tube într-un răspuns pentru Libertatea.

Postările trebuie să respecte „Regulile comunității”, iar condițiile sunt valabile pentru toată lumea, explică  reprezentanții YouTube, indiferent de numele creatorului de conținut. Astfel, orice conținut care încalcă regulile va fi eliminat, după verificare.

„Acestea se aplică în mod egal pentru toată lumea, indiferent de cine este creatorul sau funcția publică. Ne angajăm să eliminăm rapid orice conținut care încalcă Regulile comunității – care stabilește ce este permis pe YouTube, decizia fiind luată folosind o combinație de sisteme automatizate și examinări manuale (sistemul este descris complet aici), iar deciziile de moderare nu sunt luate în biroul local din România”, au arătat oficialii  YouTube.

 Pentru utilizatori, astfel încât să nu devină victime ale infractorilor cibernetici, YouTube recomandă să își activeze opțiunea de Protecție Avansată pentru a avea o securitate deplină și să își activeze în contul lor verificarea în doi pași cu Google Authenticator sau cu ajutorul solicitărilor.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. Cristoiu e o piesa f.importanta pentru oculta mondiala sa tina prostimea in lanturi. Cristoiu este aparatorul in scris al acesteia.
  Iohannis nu e nici el pe de-a intregul curat si tine si el strans sufletul de roman ferecat in mii de lanturi.
  Daca se iau si se examineaza clar faptele, multa crima s-ar gasi. Au murit prostii care au crezut, au murit cei lipsiti de importanta, neica nimeniuri de peste tot din Romania. Dumnezeu sa-i odihneasca! Au murit asemenea lor cei din Colectiv. R.I.P.!
  Se stie! Cristoiu este momeala talentata cu care sunt tarati ochii curiosi de la ceea ce trebuie sa ramana ascuns si nestiut.

  E mare rusine sa se stie ca ai fost inselat!
  “Nu-nu, nu poti sa te arati la lume in halul in care esti. Iti trebuie un facator de bine si un descantator de ochi rau. Cine altul mai bun ca cei doi de paza ai revolutiei confiscate, ai poporului umilit si calcat in picioare?”

 2. Si mie mi-a verificat contul de la Google . Nu am intrat pe nici un spam ! Am eliminat spamurile fără sa le citesc !

 3. Uitati-va la Antivirusurile de la Add on ! Sa fie la AVG cu verde ca Cont Google Sigur ! Daca Antivirusul AVG este cu culoarea gri . Înseamnă ca este Nesigur Contul de la Google ! Si nu dati adresa de Email si Nici Parola ca s-ar putea sa va fure Parola si Adresa de Email iar Google sa va Blocheze Contul ! Mai încercări încă o data Contul de la Google si Antivirusul AVG da fie cu Verde !

 4. Da, da, si marmota invelea ciocolata. Cine misca, misca-n brisca YT. Informati-va doar din surse oficiale. Directiva de la Ministerul Adevarului.

 5. Cand gaina ce naste pui vii este in travaliu, Coroiu este blocat. El le vorbeste celor fara educatie. Tinerii isteti il blocheaza ca este scarbos de mincinos si impostor.

 6. Conul Mitu biciclistul O comunitate mult mai inteligenta decat puteti voi duce. Cei „oropsiti” de soarta,cei care va plangeti ca oculta va doreste raul si ca sunteti buricul pamantului,dar altii nu va lasa. Sunteti atat de comici.Starniti si jena dar si mila.

 7. Youtube face ce vrea Youtube sau proproetarii Youtube.

  Cine si cu ce ii are la mana pe proprietari, ramane de vazut, care stapani.

  Dar internetul nu are stapani si e foarte greu de stapanit cu toate zbaterile de rigoare.
  Simplu podcast video sau audio nu e mare chestie de copiat in alta parte inttegul continut video se poate copia automat, oglindire, sincronizare etc

 8. @gaina cu serpii imprejur:
  Esti tu fraier ca protejatul nu e ilici, ci Nina Balerina. Ea care nu se afiseaza cu nimeni in exterior, ea care a terminat la Moscova, ii tine pe toti in control. Coroziunea metalelor, pfoai de mine, se potriveste de minune cu meseria de bijutier.
  Chiar si de bancher. 😂 Sau birjar.
  Si apoi daca a terminat la Moscova de ce sa nu vrea sa apara in fata lui ceasca? Avea ceasca raie pe el? Sau era el sub nevelu’ ei?
  „Mai animalule”, Nina te-a fentat caci mobila mai mobila decat crezi. Ea bea cafea cata vrea si niciodata nu e diuretica. Daca EVZ si Cristoiu marturisesc ca asa e, atunci asa e!
  Cat a fost nevoie de prezenta ei ideologica, a fost permanent revolutionara caci era doar pe post de controlor. Cand s-a terminat, atunci s-a retras discret si de acolo de unde e, n-a mai coborat intre cei pe care i-a cadorisit chiar ea cu revolutia. Mama Revolutiei adica!
  Dar cum ramane cu coroziunea? Sau cu coroiu? El ce mai apara cand nu e tinut in lant? 🤣
  Sau celalalt care n-a miscat un deget pentru ca Iliescu sa fie judecat?
  Acela chiar rade cu toti dintii cat de frumoasa e Prima Doamna a Romaniei.
  Gaina jalnica esti tu! De-aia si esti ciorba maine. 🥕🌶🍄🧅🥔 😀

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.