CSG: Singura soluție: carantinarea președintelui Iohannis!

Singura soluție: carantinarea de urgență a președintelui Iohannis! Este opinia radicală, exprimată de Contele de Saint Germain, pe blogul personal. 

În articol, autorul opinează că „Omul a devenit literalmente un pericol social. Mai ceva decât Covid 19. Declaraţiile sale publice din ultima vreme, pe lângă că put a ură şi primitivism, sunt infecte atât la propriu cât şi la figurat.  Cumulează toate sensurile date de DEX acestui cuvânt.

Infect: 1. viciat, puturos; stricat; greu, urât. 2. respingător, dezgustător, neîngrijit, de proastă calitate. 3. josnic, murdar, oribil.

Spuneţi-mi unul dintre sensurile de mai sus care nu se potriveşte discursului de ieri al lui Klaus Iohannis.

De unde nu puteam să-l ascult, mai nou îi privesc vorbele ca pe microbi, pe o lamelă, la microscop. Şi îmi zic că dacă numărul lor e atât de mare într-un discurs atât de scurt şi poticnit, atunci trebuie că, pe de-a-ntregul, preşedintele nostru de azi este o adevărată bombă biologică. Adică o armă de distrugere în masă pe care tratatele moderne şi principiile NATO o interzic. Noi de ce am tolera-o?

Am ajuns să îl detest pe acest învrăjbitor Iohannis mai mult decât îl detestam pe îmbârligatorul Băsescu. Cel puţin pe ăsta din urmă îl ducea capul.

Portretul lui Klaus Iohannis desenat de Kelemen Hunor

Când Klaus Iohannis şi-a început, ieri, aiuritorul discurs, eu lucram la calculator. La un moment dat m-am oprit din treabă să-l şi privesc, pentru că simteam cum creşte în mine o stare de bine şi trebuia să o savurez plenar. Individul o luase cu atâta semeţie prin bălării încât la fiecare pas retoric călca pe câte o greblă a cărei coada îi sărea direct în furnirul frunţii. Poate nu-i frumos din partea mea, dar mă bucuram de fiecare smetie pe care şi-o auto administra  ca de infăptuirea unui act de justiţie binemeritat.

Chestia cea mai amuzantă a scenei era că el nu-şi dădea absolut deloc seama în ce ridicol se afundă singur, şi, fudul cum îl ştim, cu vocea mieros – mustrătoare, cu degetul arătător erect şi cu inimitabila sa intonaţie de ţârcovnic recent alfabetizat, vedea în faţă doar menestreli cu mandoline, adulându-l. Fără să-i treacă măcar prin minte ce sictiruri şi scrâşniri din dinţi, şi încleştări de pumni declanşează frazele lui nătânge în mii de români sătui de atâta impostură şi fugă de adevăr.

Deci… PSD-ul! Răul absolut! Diavolul dezlănţuit dând iama în cetele de îngeri iohannisto – penelişti.

Pandemia PSD din mintea lui Iohannis

O întrebare simplă: vi se pare cumva că aceia care nesocotesc azi restricţiile impuse de guvern, care au luat cu asalt litoralul românesc, ori cluburile şi terasele, ori vămile României, ar fi predominant pesedişti? Seamănă ei cu pauperii şi ruralii şi ştirbii înfieraţi de Gabriel Liiceanu?

Sau, mai degrabă, mult mai degrabă, provin dintre tinerii şi maturii incipienţi, rebelii cu lanterne ce învolburau cu doar un an în urmă Piaţa Victoriei, precum şi dintre diasporenii elevaţi, ce ne-au adus atâta mândrie naţională pe unde au operat, şi care s-au remarcat şi prin lansarea unor sloganuri de aleasă rezonanţă cuţaridică precum „ciuma roşie” şi „muie PSD”?

Nu, domnule preşedinte Iohannis! Cu toată compasiunea pentru ura dumneavoastră nepotolită faţă de PSD şi pesedişti, vă anunţ că rebelii şi indisciplinaţii care NU vă mai ascultă acum ordinele, care îşi râd aproape demonstrativ de potemkinada aşa zisei „luptă cu pandemia”, pe care o giraţi cu atâta inaptitudine, sunt, în marea lor majoritate, dintre foştii dumneavoastră susţinători. Cine să vă creadă, în acest caz, că PSD-ul şi-ar fi propus şi ar fi şi reuşit să-i incite pe aceştia la nesupunere? Râd şi curcile, domnule preşedinte! Ăştia doar când aud de PSD şi schimbă postul! Lăsaţi-o, zău, că măcăne rău de tot!

Într-adevăr, minciuna are picioare scurte! Iar minciuna dumneavoastră de ieri că PSD-ul, din gelozie politică şi lipsă de patriotism, ar fi sabotat acţiunile anti-pandemie ale guvernului, este, de-a dreptul, oloagă!

O criză pe măsura noastră și a președintelui Iohannis

Nu săracii, nu pensionarii, nu asistaţii social umplu azi plajele şi locurile publice de halit şi drinkuit. Ci, mai ales, românii cu oarece dare de mână. De ce fac asta? De ce vă sfidează şi vă dau cu tifla? Pentru că i-aţi tot minţit şi acum nu vă mai cred nici când s-ar putea să aveţi dreptate.

Ce nu înţelegeţi dumneavoastră, domnule preşedinte, este că refuzul atâtor sute de mii de români de a vă mai asculta şi respecta echivalează cu un uriaş protest popular. Cât zeci de mitinguri din Piaţa Victoriei, la un loc. La care mitinguri, atenţie, nu au ieşit ÎNCĂ să protesteze pesediştii.

Ce ar face un preşedinte şi un guvern cu simţul responsabilităţii când constată că şi-au pierdut credibilitatea şi autoritatea? Mai ales întrr-o situaţie de criză majoră economică, socială şi medicală ca aceea pe care o traversează România azi?

Ar lăsa locul unora credibili, pe care lumea să-i asculte şi să-i urmeze.

Îi vedeţi pe Klaus Iohannis şi pe Ludovic Orban făcând de bună voie aşa ceva?

De-asta spun: preşedintele Iohannis ar trebui băgat de urgenţă în carantină. Până nu e prea târziu pentru o soluţie paşnică. După care Ludovic Orban o să-l urmeze docil, pentru că lesa-i scurtă şi zgarda cu ţepi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 16
Author

57 de Comentarii

 1. Și cine sunt „credibili și onorabili”? Psdistii?! Hai domne, da o dracului!

 2. Nu puteti rezista fara un atac-doua par jour contra presedintelui Iohannis!Va sta la ficati,mamanul voastra de gunoaie..%(cinci) ani suflati in lumanare,dupa 5(cinci ) ani vine Codruta 10 (zece) ani,muriti de foamete haimanalelor..

 3. presedintele MEDITATOR ar face bine sa revina suplinitor la sc gen 2 din Agnita
  era locul lui perfect

 4. Bun, bun, bun de tot.
  Articolul asta merita tiparit si lipit peste tot. Sa citeasca prostimea poate intelege ce a votat

 5. Haha, site psd-ist, sa fim seriosi PSD-ul este un gunoi, o clica de hoți care incearca din toate puterile sa puna mana iar pe putere pentru a distruge tara asta, nu zic ca pnl, pmp usr sunt mai bune toti au scursurile lor, dar psd-ul fura la un nivel nesimtit

 6. E, încă, multă lume extrem de proastă în țara asta… Nu reușesc să înțeleagă că nazistul de la Cotroceni, împreună cu pedeleul „vopsit” și cu pesedeul securistic, fac jocurile străinătății, urmărind distrugerea României. Au reușit să îndobitocească, iremediabil, milioane de romani.

 7. Urasc cu toata fiinta clasa politica, pentru ca mi-a oferit sa aleg intre doi submediocri: Johannis si Veorica!!! si, mai inainte, haimanaua nr. 1 a natiei – marele Petrov.

 8. „meditatorul” pe care-l trimiti la Agnita, fii sigur ca nu ar face fata nici la cel mai elementar nivel si spunand ca a dat meditatii, pur si simplu s-a laudat..

 9. Adica SUSPENDAREA ! Nu intelege ca ii ambitioneaza pe PSD-isti care aveau intentia sa stea linistiti. Pacat , individul ar fi putut face cate ceva… romanii i-ar fi multumit. Asa va intra in istorie alaturi de „javra ordinara” .

 10. Aici nu e vorba sa judecam in logica politica, aici e vorba de capacitatea unui om de a servi patria, indiferent de apartenenta politica. Tare mult mi-ar placea sa vad mai multa maturitate in combaterea mediocrilor…

 11. Asa , si de ce trebuie sa iau de bune rasinile acestui CSG ? Cine este amaratul asta cu foamea-n gat care se crede Robespierre si care nici macar nu are curajul , daca tot are un blog , sa isi dezvaluie identitatea sa stim si noi cine este aceasta minte luminata chinuita de dureri la nervii capului ! Ce imi place este ca turbarea a atins cote paroxistice ! Vezi ce zice Ciolacu in ,, Ati dormit bine domnule presedinte ? ” ! Asta spune multe !

 12. Der Kranke, ein Kranker, die Kranken… eram la Adjektivnomen, insa se potriveste: un bolnav, bolnavul,… Parerea mea e ca daca nu se iau masuri, acesta tara va ajunge un virus dictatorial. Poate vor sa se alieze cu Corea de nord.

 13. Nu a devenit!, a fost din totdeauna un pericol social daca analizati obiectiv activitatea acestui paratrantor de lux cu case prin acte false! E mostra unui terorizant care nu respecta nicio lege, fie si a bunului simt sau respwctul de sine! De cand si-a depus initial candidatura, am scris clar: nu trebuie votat! Nu am party-priuri politic, pe toti ii dezbrac prin codul secret al vietii daca gasesc data nasterii! Va convine sau nu, asta imi pot permite deocamdata plus comentarii dure pe bloguri!

 14. @/#FloryPetre, Doina Oltului, Oana : Atat putem , nu putem sa te combatem mai bine !

 15. ha,ha , plagiezi ca toti pesedistii. Puie Monta si MuIe PSD sunt marci inregistrate.Ce faci tu este tipic omului lipsit de idei,mediocru. Scrie tu PSD pe google oriunde in lume si ai sa vezi,corupti,infractori,plagiatori,marlani si analfabeti.Cauta la fel pe google proasta romaniei si ai sa gasesti Viorica Dancila.Cauta de asemenea prostul satului si vei gasi Ciolacu,cel ce ducea servieta lui Omar Haysan,alt infractor de seama.Scrie FSN si vei gasi Iliescu,crimele revolutiei,mineriade.Si sa nu uitam,Ordonanta 13 si 10 august.In istorie PSD va ramane o mizerie de partid cu cei mai multi infractori cu oprisani mama lui,buzati,mitraliere,cavouri si valcoave.Voua nu va e ma rusine? Nu aveti bun simt penibililor.De Caritas si FNI sau Ro-Bingo nu mai zic,Dacia Felix.Vai,cate bube aveti .De Dragnea sau hrebenciu,Nicolaienciuc CFR,Ghita. Tudorele fa ceva.Vulguta……

 16. După delirul demenţial al aşa-zisului preşedinte al tuturor românilor,ce mai poţi să crezi,decât să-l citezi: omul „ori e prost,ori e…prost.Poate s-o mai găsi un loc la carantină !

 17. @Zmeul. Penalis 7 case cum iti suna? E super ca va identificați cu o înjurătura, marca proprie de oamemi „educati” din mahala. Atunci alupigus.

 18. @care: fii tu mai curajos decat „wasp”,si da-ti identitatea!Astep cu interes….Vin negresit sa te cunosc, Sau daca ai boala pe cineva,pe ma-ta,pe tac-tu, de exemplu,da-i coordonatele:))

 19. @care: fii tu mai curajos decat „wasp”,si da-ti identitatea!Astep cu interes….Vin negresit sa te cunosc, Sau daca ai boala pe cineva,pe ma-ta,pe tac-tu, de exemplu,da-i coordonatele:))Pana la urma ajung si la contele asta,imi spune Nistorescu,a avut contract cu jigodia asta!

 20. @care: fii tu mai curajos decat „wasp”,si da-ti identitatea!Astep cu interes….Vin negresit sa te cunosc, Sau daca ai boala pe cineva,pe ma-ta,pe tac-tu, de exemplu,da-i coordonatele:))Pana la urma ajung si la contele asta,imi spune Nistorescu,a avut contract cu jigodia asta!E in anturajul lui Nistorescu si al boului ala de general, Dumitru Iliescu,omul rusilor

 21. Excelent articol! Il citisem deja direct pe situl CSG.
  Pentru javrele securiste care au ordin de zi pe unitate sa scuipe pe aici: s-o luati in mana ticalosi tradatori, pentru ca ne-ati procopsit si sustineti asa niste criminali; lumea deja va uraste si pe voi de moarte. Cand se intoarce roata n-o sa mai aveti norocul din ’89. Si se intoarce curand, „pandemia” ‘ulii e parfum pe langa ce vine economic.

 22. Individul de la Cotroceni are intr-adevar niste izbucniri total necontrolate si complet negandite [vezi episodul cu vanzarea Ardealului lui Orban al Ungariei] si cu scopul evident de a disemina ura.
  Merita o internare, dar la Sapoca sau Socola.
  De la un asemenea idiot nu ai cum sa te astepti sa fie un factor de echilibru, moderator si ce-i mai impune Constitutzia……[Leo]

 23. Se observa echidistanta …presei.. Pardon… Ziarului de propaganda socialista COTIDIANUL!

  Pai bine bre tovarasi sa NU imi cititi blogul doar pentru ca nu este ANTI Iohannis? Treaba-i asta? Cititi doar blogurile care va convin?

  PST.. Tare R.C… iti citezi propriul Blog si faci articol din propriile opinii…

  Ba, care va este SCOPUL daca NU SUNTETI IN STARE sa prezentati STIRI CI DOAR PARERI PERSONALE?

 24. Contele ăsta vă desenează cât sunteți de proști și de lichele, și voi tot la aia mică vă gândiți.

 25. In sfarsit a inteles si aristocratul nostru cum stau lucrurile si-si descarca naduful provocand Haidamacul la duel! Manusa
  aruncata Plebeului poarta un parfum de intelectual rasat!!! Din pacate catalogarea Mongolului Ceacar drept individ pe care
  il duce capul e nu numai o sfidare crasa a realitatii ca golania si viclenia de borfas portuar nu inlocuieste inteligenta
  si nici nu poate defini un politician democrat!!! Fara sa mai tinem cont ca toate mutarile pe tabla de sah politic au fost
  gandite, aplicate si monitorizate de Securitate, impricinatul nejucand decat rolul de executant, grobian si alunecos, dar in niciun caz inteligent sau de anvergura! Acum vreo doua zile un prostac de pe forum formula identic ineptia capacitatii
  intelectuale a canaille-i Baseala si atunci de ce sa ne mai miram ca ne trezim la spartul targului si nici atunci deplin?
  Si totusi, aristocratul nostru merita felicitat pentru modul magistral cum a definit…infectia si forma ei animala…

 26. Cineva cu asemenea replici, cu siguranta ca este rezultatul unui mare esec in incercarea de progres a speciei…

 27. @Eduard Dracul : „contele”asta e o EA!Îți spun și cum o cheamă,pe bune,dar nu mai trece postarea!
  Se cunosc,poftim :”Cornel Nistorescu – Cotidianul-Noiembrie 26, 2015 la 15:09-Aștept un semn de la DVS.C Nist:)”
  Cercul de amici(haita) ai blogheritei spune tot:

  General (de cct)Dumitru Iliescu,Cornel Nistorescu,Luminita Arhire,Dan MV Chitic,Bogdan Chirieac,Patrick André de Hillerin
  cristoiu(ardei Umplut),Mirel Palada,Mirel Curea,Victor Ponta,Nicoleta Savin,Sorin Rosca Stanescu,Constantin Gheorghe,Sorina Matei,Tatiana Marin,Aurelian PAVELESCU, si alti actuali si fosti turnatori ai SRI/SIE,SEKU/DIE
  Sanchi,opozitia…

 28. @Jardel Durex

  Cum adică vii negreșit să îl cunoști? Securitatea controlează clanurile de șătrari. Săbioșii cu 5 pagini de cazier sunt scoși la înaintare de către instituțiile de forță. Nici săbioșii, nici generalii nu scriu pe net. N-au darul alfabetizării.
  Delicvenții tari în clanță pe net sunt mai low profile în viața reală. Timizi, firavi și tâmpiței, predispuși să cadă cu capul de bordură la orice adiere.

 29. Cind un francez, traitor in Romania, iti spune asta, sasule, trebuie sa-ti dea de gandit! Dar tu nu esti in stare sa gandesti, esti opac, executi ordine! Stim, ordinul „distruge PSD”, l-ai primit de la multinationale, speriate de guvernul social democrat, prin lege, sa nu mai fure, sa nu mai fie lacome, sa lase si Romaniei ceva din bogatiile exploatate( vezi gazele din Marea Neagra si din intern)! Eu pe asazisul prezident al nost il numesc Klaunus, Klaunus Magnus Stupidus sau Klaunus Kaizer Kiolhanis! Porecle sugestive, nu? Este insa pacat de mortii nostrii! Der kapo asta nazi procedeaza ca si cu mortii de la Colectiv, de parca guvernul Ponta i-a dus acolo si le-a dat foc! Neromanul nu-si da seama ca mortii de azi sunt, realmente, rezultatul guvernarii! Criticile lui sunt acoperirea realitatii!

 30. nu va mai certati, fiecare a votat simpatia, trist este pt 65+, care s-au lasat manipulati si desi la varsta intelepciuni si a credintei s-au umplut de atata ura incat acum vor culege ceea ce au semanat, inflatie=saracie si moarte…vorba din stramosi:”Nemultumitului i se ia darul”. In rest aveti grija ce semanati…invatati sa ganditi singuri nu prin filtrul altora…

 31. Flory, Doina Oltului, Oana…, postace cu felinar roșu în frunte, ivite la drum de seară călare pe mătură, sar să-l ascundă sub fuste pe Iohannis cel cu degetul erect-vibrator de conjunctură. Despre IQ dumnealor vorbesc postările. Apare o postare în care semnează toate trei…Oare cum așa, sunt siameze?
  Mai la vale, apar cocalarii Tudorache, Wasp, Zmeul, Eduard Dracul, Jardan Durais și vestitul comic Charlie.
  Măi, fete și băieți, contestați ideile din articol, dar cine sunteți voi să faceți asta? Ce vă recomandă? Voi plutiți în suspensie într-o viață ireală, sunteți ca un abur gravitând în jurul Trântorului-Hologramă Werner și vă indignați că puteți rămâne fără STEAUA POLARĂ a Trădătorilor de țară?
  Vreau să fie clar: nu vă ia nimeni dreptul la opinie și dreptul la vot, dar sunteți prea transparenți, se vede hăul de dincolo de voi…
  Voi sunteți, poate, copiii oportuniștilor gălăgioși care au sufocat România după 1989, profitând de faptul că oamenii cu bun simț stau de o parte. Unii sunteți încă tineri și aveți așteptări pe care le puteți împlini DOAR alături de cei trecuți prin viață cu bune și cu rele. Unii vă sunt parinți sau bunici. Nu-i disprețuiți, chiar dacă par neimplicați în anarhia planificată la Cotroceni. Veți ajunge și voi părinți și bunici dacă vă veți descoperi Identitatea de gen. Cu degete erecte și gură mare nu veți putea să sporiți NIMIC. Nici amintiri nu veți avea, sărmani postaci în soldă! Toți avem opinii și un vot, dar nu toți suntem lași, trădători de țară și indiferenți. Postacilor de toate culorile le spun că INDIFERENȚA OMOARĂ! Să vă fie frică de Gheorghe, de Ion… Se vor trezi cu siguranță!

 32. @rene: nu mai bine tragi rasinile in direct,sa le mirosi numai tu si neamul tau de cocalari,cu Ion,Gheorghe si maria/Cei mai prosti din Romania!
  Esti varza,nimic nu ai priceput,ai trait degeaba si in saracie…btw,felinar rosu are de gat doamna Rene,cand iese cu vaca..

 33. @Rene iti iese ura si frustrarile unei vieti ratate, pe toate gaurile.Daca nu era Covid, NU eram in Rromania. Pentru ca tara asta NU merita unul ca mine! SIKTIR!

 34. Doina Oltului e om de cultură, ce surpriză! Cu păsărici în cap și panglici la pălăria ambisex! Am credința că Gheorghe și Ion se vor trezi, chiar dacă la tine în cartier femeile poartă nemele de mașini nemțești. După vorbă, după port, de unde să ști tu care Gheorghe și care Ion se vor trezi? Dacă erai muiere deșteaptă- ceea ce nu e cazul- tăceai mâlc sau rugai pe cineva să te scoată de pe autostradă pe malul cel bun. Insultele tale sunt o laudă, nici măcar nu realizezi. De, chestie de IQ lipit în frunte: frunte îngustă, IQ mic! Bahtalo, Doina Oltului!
  Atenție, oameni: ies năpârci din peștera instinctelor primare…

 35. Carantinarea Presedintelui?
  Nu bai baieti, trebuie lungit zidul ala de la Targoviste.
  sa vedem cu gazul, cu agricultura(marii latifundiari), cu economia, cu sistemul energetic.
  ce buna ar fi o legiune a Sfintilor Arhangheli.
  99% din psd ar fi creierii pe zid.

 36. Aurelian Pavelescu trimis de securitate să ingroape definitiv PNTCD! Să desavarseasca opera lui Victor Ciorbea un infiltrat al securității. NU AM AUZIT DE AURELIAN PAVELESCU CA FIIND ACTIBIST PNȚCD! STIU BINE PE OAMENII DIN PNȚCD, dar Pavelescu nu a existat.
  ȘTIȚI bine ce a făcut Ciorbea ca avocat al popprului(pesedist,) un individ fara caracter si onoare.
  Hshalere foarte sirete cu guler alb.

 37. Propun carantinarea bivolului si a intregii gasti la Jilava, pentru 25 de ani. Sau, mai bine, la Eternitatea.

 38. EDUARD DRACU, ai dreptate: România NU merită oameni ca tine, cu brațele rupte de cât vorbești tu limbi străine. Bag seamă că NU a trimis nimeni avion privat să te scoată din România la muncă în occident. Ar fi și în țară de muncă, dar ce poți tu să faci dacă te-ai născut gata sictirit? Nu văd cum te ține Covidul în țară, pe tine nu te-a vândut Sparanghel-Arhanghel doamnei Merkel? Ori ți se apleacă de la muncă? Dacă munceai cu contract, COVIDUL ar fi trebui să te țină AFARĂ din România, nu în țară. Un om umblat prin lume ca tine, vorbitor nativ de limba turcă… Se sparie gândul când mă gândesc cum te-au ratat nemernicii care au detonat ministerul culturii și identității naționale… Măcar în Piața Victoriei să ieși, să strigi de la microfon: CARANTINĂ Iohannis, CARANTINĂ ORBAN! Vreau un loc de muncă, altul decât ăla de POSTAC, căci am limba uscată de la atâtea finețuri verbale… Domnule Iohannis, domnule Orban, așa-i că aveți lipsă de o limbă?

 39. suspendare si inchisoare pe viata pentru alogen !!!

 40. Măi jardan aschimozian,dacă ai ceva de comentat,nu trebuie să incluzi în părerea ta ineptă şi părinţii cuiva şi să o mai dai de-a dura şi de vreo 3 ori.Oricum „inteligenţa” ta „ţâşneşte” din felul în care te exprimi.Eu,Doamne fereşte nu aş vrea să te aud.

 41. S-ar putea ca D-nul „conte”să aibă dreptate.După „căderea”comunismului,mulÎţi „dizidenţi actuali” să fi fost alde Petrov la cub.Însă noi,unii îi votăm într-o veselie.”Deşteaptă-te române”!Când???

 42. Ar trebui să te semnezi cu mocirla Jiului de pe vremuri.Nu mai spurca Doina românească cu numele şi râul atât de îndrăgite de neamul românesc.

 43. Nu am votat niciodată CU „Rânjilă vodă”care s-a străduit din răsputeri să ducă România spre Est,dar cu cine să votez eu acuma,cu PNL-ul Brătienilor înghiţiţi de borfaşii lui Băsescu ori cu „guvernul meu”care stă cu urechea ,când la Berlin,când la Budapesta?Politicienii de 2 bani din ultimile 3 decenii ne-au adus la întrebarea legitimă,cetătenească:Noi cu cine să votăm ?

 44. @OANA Stimată doamnă Oana, Este cert că nu cunoașteți pe cei din PNȚCD. Acolo s-au aflat – încă de la început – mulți, foarte mulți adepți ai securității. Cei mai înfocați așa-zișii anti-comuniști erau – de fapt – semnatari ai contractelor semnate cu securitatea ceaușistă. Talibanismul multor semnatari ai acestor odioase contracte a fost cel care a condus – INEVITABIL – la decredibilizarea PNȚCD-ului. Nu mai vorbesc de scârba / dezgustul creat în rândurile electoratului de aberațiile / blasfemiile religioase proferate ce unii susținători ai celor care semnaseră contracte cu securitatea. Ciorbea și Pavelescu au încercat doar să mențină în actualitatea politică un glorios partid istoric distrus din interior de un iresponsabil TALIBANISM anti-comunist / blasfemitor al preceptelor religioase.

 45. „rene”, faptul ca m-ai plasat alaturi de toti prostacii securisti baso-yoha-nisti stalinisti iti demonstreaza mizeria caracteriala incomensurabila!!! Daca se vorbeste aici de Natzi, nazistul, Kapo-ul, fiul de zdrahon Waffen-SS, Secu-iul,
  mostenitorul GEG acesta este meritul meu!!! Din pacate pentru voi, prostacii securisti de „stanga”, demasc Securitatea, Cominternul si trecutul genocidar marxist/bolsevic, de aceea sunt „comic” cand nu sunt tratat drept „nebun”…Tuturor
  prostacilor Securitatii le stau ca un ghimpe pentru ca le demasc mistificarile, diversiunile si franturile logice. Va aduc in situatia sa va incurcati in propriile „Tica”-losii si sa va aratati limita pana la care va este permis sa va balacariti
  pentru parodia „democratica”, pana la demascarea marxism/bolsevismului al caror clone sunteti…

 46. Charlie, dacă spun că ai dreptate, promiți că-ți iei pastilele? Spune, Charlie, ai dovezi că cei alături de care te-am plaaat sunt postaci securiști? Tu ai impresia că securiștii recrutează cocalari prin parcările Văii Oltului să posteze, doar pentru că sunt prostovani și nu au niciodată îndoieli? La fel ca tine, unii au doar certitudini, nu au nici argumente, nici îndoieli. Am să te întreb niște chesti, dar mai bine nu, aștept să schimbi placa, sunt sătul de clișeele tale. Nu te supăra pentru treaba cu pastilele. Relaxează-te, ești prea acru pentru unul care semnează postările cu Charlie. Dacă mă gândesc bine, eu fac mișto de Charlie, nu de omul anonim care se ascunde în spatele numelui de Charlie. Cred că Charlie-postacul e acru și născut supărat. Păpușarul din spatele lui Charlie ar fi putut avea puțin umor și nervii mai tari dacă nu și i-ar toca singur cu teme pe care nu le stăpânește. Sincer, mi-a plăcut expresia aia cu Mizera caracterială incomensurabilă… Dacă ai fost capabil de asemenea construcție verbală, bravo ție, faci progrese! Până la urmă, om ești și tu, cu bune și rele, bucurii și frustrări. Promit să nu te mai necăjesc… Dacă îmi spui ce dracu ai cu diacriticile, bine? Să auzim de bine, Charlie! Salutări doamnei Charlie!

 47. „rene/Corector”, esti de o monotonie infernala si simultan te-ai autodemascat ca fiind piratul care-mi foloseste „Tica”-los
  pseudonimul „Charlie”! In orice caz, cunosti precis sistemul de clonare/recrutare a securistilor de pe forum ceea ce arata
  ca participi la schimbul de experienta intre ofiterii coordonatori!!! In fiecare propozitie se poate descoperi un cuvant care-ti demasca cate un pseudonim de front: pastilele-cocalarii-promit sa nu te mai necajesc-diacriticile-inconfundabilul
  „sa auzim de bine”… Prostac securist orchestra care schimba…placile! Pana si chestia cu „certitudinile” mi-a scuipat-o
  azi o varianta a ta…neaosa!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.