CTP. ”Antena3 i-a tăiat scurt macaroana” lui Piedone

Cristian Tudor Popescu comentează pe marginea lansării programului  candidatului  Popescu Piedone. CTP scrie că Antena 3 i-a întrerupt brusc transmisia, un  ”afront” la adresa acestuia.

«Contractul cu bucureștenii». Începe prin a spune Eu n-am program, eu am un contract. Cu bucureștenii. Iar peste 1 minut, Vă prezint acum programul meu”, a scris CTP pe Facebook despre lansarea  la Primăria Capitalei.

„Continuă apoi cu o rafală de agramatisme, fraze fracturate, începute și suspendate, informează asistența că continuă să mănânce parizer, dar și usturoi, alte aberații și o poveste ridicolă”, a comentat CTP.

„Postul lui Dan Voiculescu, singurul care transmitea promisiunea de crăpelniță perpetuă către bucureșteni a candidatului Parizer Usturoi”.

Numai că, odată cu prima promisiune din „Contractul cu bucureștenii” s-a întâmplat ceva, a sesizat CTP. „Piedone dă citire dă citire, silsabisind îndârjit, punctului 1, dintre cele 12, din care se înțelege că va da zeci de milioane de euro cetățenilor”.

„E prea mult chiar și pentru postul lui Dan Voiculescu”, scrie ziaristul, care a consemnat că lui Piedone „i se taie scurt macaroana și se trece la alte subiecte. Așa un afront?… Semn rău pentru interlopul poporului”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

14 Comentarii

 1. E mai bine „parizer cu usturoi” decat „sac de rahat”… chiar daca a numit pe altcineva cu astfel de epitete, „sacul de rahat” i se potriveste manusa acestui sekurist imputit CeTePeu…

 2. Votul este al cetăţenilor care se vor prezenta la urne şi nicidecum al părereologilor care se străduiesc din toate puterile să influenţeze părerea cetăţenilor.Toţi urmăresc interese şi bănuiesc că sunt plătiţi de partide să arunce cu noroi în candidaţii care nu convin anumitor interese.

 3. S-a schimbat ordinul pe unitate. Popescu-Pinoccio a incercat sa santajeze PSD, doar ca, nu-i merge cu buzoianul. Lipsa de maturitate a celui care si-a insusit numele unui personaj dintr-un film pentru copii din anii ’70 il face sa iasa din joc. De fapt, locul lui de om cu greutate (200 kg in viu) este la tarabe si la frigidere, sa nu scada in greutate. Varanul pocait intelege perfect institutia Stabilitatii, doar turna la ea.

 4. Vai ce frumos arata! Cum se sterge el cu prosopul de bucătărie ca un prințișor înainte de a-si trage chiloții uscați pe el!
  Ce Piedone comentează când propria persoana e peste măsură de pitorească? 👀

  Iar expresia din poză… o fi Sfântul Dragobete cu ochii pe competitie, mai știi?
  – doktorskaya cu usturoi – yup, el e!!! Ne gătește macaroane cu brânză in postul Pastelui, rețeta de „crapelnita” personala din una din cutiile secrete ale bunicii lui CTP!

  P.S. Stai sa vezi cand o intra la margele cum e! Face toti banii lui Piedone. 😛

 5. Daca un specimen sorosist ca acest ‘cetepea’ care a produs un rau imens tarii in toti acesti 34 de ani se bucura de raul lui Piedone, atunci bucrestenii au un argument in plus pentru a-l vota.

 6. Cei de la Socola când aud de el îi apucat frisoanele..
  Se tem strașnic..

 7. Democrat#ProgresistDaca tu vrei sa ramai prostie este treaba ta.Dar cand cineva te informeza cine este cu adevarat un candidat trebuie sa multumesti frumos ca ti s-au deschis ochii. Sa nu te plangi peste ani ca uite domne,hotii astia.. Apoi sa votezi un partid extremist. Ratiunea bate emotiile .Nu stiu daca pricepi ce am zis.

 8. Uite dovada! Ne spu si care este acel rau facut de CTP? Da, a facut „rau” spunand in fata politrucilor ca sunt hoti sau nesimtiti.

 9. „acest ‘cetepea’ care a produs un rau imens tarii in toti acesti 34 de ani”

  Ce rau a facut CTP-ul, opiniile sunt RAU ? Ospatarul a dat autorizatie de functionare la o fosta hala industriala fara aerisire in care au murit arsi si asfixiati peste 60 de copii.

 10. Fraiere, sorosistul lacom Cetepel i-a spalat intre coarne pe berbecii ca tine. Dar din fericire mai sunteti o mana de trotinetisti. Cei mai multi din cei care luau lumina de la activistul asta batran au dat coltul.

 11. Dar voi nu vedeti ca sare ca pisica salbatica la Piedone? – „semn rău pentru interlopul poporului”
  Cine il mai eticheta astfel pe subiect fara dovezi si fara informare?
  In scris se cheama defaimare, verbal se cheama calomniere (sau invers). Important e ca nu are dovezi ci impulsuri de cheetah de a sari la beregata. De aceea si reactia lui la ceea ce i-a facut Don Varan lui Piedone pentru ca stie ca direct de el nu se poate atinge. Asta e hilar in toata reactia lui. Vrea sa spuna dar legea nu-l lasa. 😁

 12. CTP atinge un subiect sensibil, în lupta pentru Primăria Capitalei:
  „Nu le-a păsat niciodată de morții și suferinzii din Colectiv”

  „Bucureștenii care ar vota mâine buluc pentru Piedone la Primăria Capitalei sunt cei cărora nu le-a păsat niciodată de morții și suferinzii din Colectiv, asta dacă nu-i consideră sataniști arși de focul Diavolului căruia i se închină… Episodul Lupul (cum se autonumește) Piedone la Primăria mare, confirmă ceea ce, eu, unul, știu de decenii: ultimul criteriu pe care îl iau în considerare românii, sau îl lasă deoparte, când votează e cel moral”

  -Nu le-a păsat niciodată de morții și suferinzii din VOLUNTARI!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.