CTP și Piedone, pe aceeași ”lungime de undă”

 Cristian Tudor Popescu îi răspunde jurnalistului Cristian Tudor Popescu, după ce acesta l-a criticat într-un mesaj pe Facebook și l-a numit ”candidatul usturoi”

Un vițeluș de unde suge trebuie să facă și treaba … Bine că nu suge la mine, sunt alții dispuși. CTP este atât de rău, dacă nu face astăzi cuiva un rău se mușcă el singur.

El se mușcă singur. El e construit să facă (rău n.red.). Efectiv se mușcă singur. Raportat la luni, e pe lămpi, nu s-a adaptat tehnologiei. Ok, nu am ce să discut. Atâta poate, atât duce”, a spus Piedone.

Avem simpatii și antipatii,  dar totul are o limită și nu trebuie să se arunce cu jigniri, a mai afirmat Piedone, care spune că el încearcă să fie moderat și să se abțină.

„Se crede inteligent. Se vede clar că este din avion. Ok, fiecare avem antipatii, simpatii, dar nu ajungem să ne jignim. Eu decât răspund, și răspund în mod moderat. Mă abțin cât pot. Cu CTP sunt paralel și echidistant”, a mai adăugat Cristian Popescu Piedone la România TV.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

 1. Folclorul vechi romanesc ne spunea ca spanul (barbatul fara par pe cap) este rau. Azi se rad pe cap toti papagalii !

 2. vreti nu vreti , stiti sau nu vreti sa stiti :

  Cr POPESCU – Piedone si Cristian TUDOR Popescu = 2- M A R I – personalitati ai Romaniei contemporane.

 3. Numele Cristian inseamna care urmeaza lui Cristos.
  Originala urmare a lui Cristos de la fiecare!
  Fratii mei crestini, ce model sunt mie in societate!
  Mai am putin ma doare capul, adica unul zice ‘scafarlie’, altul zice ‘bostan’.
  🤕😰

  Unul nu se mai opreste de cat baga in ghiozdan, altul e sclivisit pana la Dumnezeu. Nici nu mai mananca de cat de fitos e.
  Si acesta mai sus, „papagali rasi pe cap”.
  Doamne Dumnezeule, de ce m-ai abandonat?

  Ok, castiga CTP-ul cu partidul PUPUSIL. M-a facut sa rad.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.