De ce a ales Adrian Năstase sinuciderea? Ion Iliescu: „S-a rupt firul. A rezistat 8 ani”

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, consideră că Adrian Năstase a încercat să se sinucidă din cauza tensiunilor acumulate în cei opt ani în care a fost „vânat”.

„S-a rupt firul. E un om puternic. A rezistat 8 ani de zile la o tracasare permanentă, dar s-a rupt firul”, a spus Ion Iliescu la Realitatea TV.

„Pe mine m-a mirat de ce trebuia aseară să meargă să-l ridice. Actul de aseară, deplasarea poliţiştilor, a pus paie pe foc. Sunt sigur că astăzi Adrian Năstase s-ar fi prezentat civilizat în arest”, a spus Ion Iliescu. Miercuri, după sentinţa prin care Adrian Năstase a fost condamnat definitiv şi irevocabil la 2 ani de închisoare, fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, a încercat să îl sune pe fostul premier. „Nu mi-a răspuns”, a spus Iliescu la Realitatea TV.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.