De ce este chemat Băsescu la Comisia SRI

Comisia parlamentară de control al activității SRI a ajuns să se bazeze pe mărturiile lui Traian Băsescu întru aflarea adevărului.

Președintele Comisiei, Claudiu Manda, a declarat, marți, la Antena 3, că preconizata audiere a lui Băsescu la comisie are ca scop confirmarea sau infirmarea unor mărturii făcute la acest for.

”Cu Traian Băsescu avem de lămurit foarte clar niște lucruri, să confirme sau să infirme niște mărturii făcute la comisie”, a spus Manda.

Manda a precizat că fostul președinte ”nu a negat nicio secundă” că va veni la Comisia SRI, urmând să fie chemat la capătul unei serii mai lungi de audieri.

Astfel, senatorul PSD a afirmat că este posibilă o nouă audiere a colonelului SRI în rezervă Daniel Dragomir ”A ajuns ieri la comisie, ne-a mai adus o serie de documente. Nu sunt documente clasificate și a rămas să stabilim o dată la comisie în care să dezvolătm lucrurile acestea”, a spus Manda.

Recomanda
Marieta Visan 49 Articole
Author

5 Comentarii

  1. Va asteptati sa „confirme sau sa infirme”, aida sa SPUNA ADEVARUL? VISATI? SCHIMBATI LEGILE, faceti din Parlament o institutie RESPECTATA si de temut pentru functionarii statului, pentru cei ce abuzeaza si fac abuzuri în numele grupurilor de interese ale statului paralel ori a puterilor straine într-o Românie îngenunchiata de lasi si tradatori.

  2. Dupa ce Basescu a anuntat ca va merge la comisie, o zi intreaga cei de la realitatea tv au anuntat:”Daca procurorii cer desecretizarea convorbirilor lor cu basescu ?”.

    Apoi Basescu nu s-a mai dus la comisie!
    Ginerica A FOST ACHITAT…Asteptam urmatorii… Adica blatul – care-l caracterizeaza cel mai bine pe alde basescu – s-a facut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*