Declaraţia lui Teodor Meleşcanu despre candidatul „ofiţer acoperit”

Fostul şef al SIE Teodor Meleşcanu consideră că subiectul candidatului la prezidențiale ofiţer acoperit este un ”non-subiect”.

Meleșcanu a fost întrebat marți dacă va fi campania electorală pentru Preşedinţie marcată de subiectul candidatului ofiţer acoperit. ”Eu sper că nu”, a declarat fostul director SIE, proaspăt candidat și el la prezidențiale.

Eu cred că românii ar trebui să aleagă pe alte criterii decât un criteriu de acest tip. Sigur, nu putem exclude acest lucru. Din punctul meu de vedere, este un non-subiect”, a apreciat Meleşcanu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.