Demisie din USR: Adio, dar rămân cu tine

Deputatul USR Oana Bîzgan a anunţat, luni, că a decis să îşi continue mandatul în Parlament ca deputat independent, precizând însă că va colabora în continuare cu această formațiune.
„Azi am luat decizia să continui ca deputat independent. Voi continua să colaborez cu USR. Nu am negociat, nu negociez și nu voi negocia cu niciun partid existent poziția aceasta și rămân fidelă principiilor fondatoare ale USR. Această decizie de a deveni independentă este o decizie personală și cred că este cel mai eficient mod prin care voi putea să contribui la o Românie mai bună. Nu mă gândesc momentan la un proiect nou, ci la toate proiectele pe care le-am demarat privind egalitatea de șanse și drepturile femeii în România, pe care vreau să le duc la bun sfârșit”, a spus Bîzgan.

Oana Bîzgan este la primul mandat de parlamentar. Ea a activat ca preşedinte al Comisiei pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi, fiind şi membu în Comisia pentru politică economică, reformă şi privatizare.
Deputatul USR Manuel Costescu a demisionat în luna martie. De asemenea, şi Nicuşor Dan, fostul lider al formaţiunii, a demisionat, dar el este afiliat grupului parlamentar al USR.

Recomanda