Deputatul PDL Marius Spânu: Nu e normal să fii homosexual!

Deputatul PDL, Marius Spânu declară că a fi homosexual este un lucru rău. Spânu se numără printre iniţiatorii legii adoptate tacit de Senat, conform căreia pedofilii din România ar putea fi castraţi chimic, pe viitor. Deputatul PDL afirmă că cei abuzaţi de pedofili sunt în pericol să devină homosexuali, chiar şi la vârste mult mai înaintate.

Deputatul PDL susţine că orice comportament homosexual nu este normal şi îşi susţine punctul de vedere, chiar dacă ar putea fi sancţionat de Consiliul Antidiscriminare.

Marius Spânu se numără printre iniţiatorii proiectului de lege care prevede că pedofilii pot fi castraţi prin metode chimice. Senatul a adoptat tacit legea care prevede sterilizarea chimică a recidiviştilor şi monitorizarea prin GPS a deţinuţilor condamnaţi pentru pedofilie.

Pedofilii sunt castraţi chimic în nouă ţări din Europa printre care Polonia, Danemarca sau Cehia. În România, actul sexual cu un minor se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.