Despre nemernicie la Ciutacu TV

O adunătură de personaje care mai de care, strânse sub umbrela și la banii unui infractor transfug, l-am numit pe Sebastian Ghiță, prelungește spiritul OTV în forme dintre cele mai dizgrațioase. Morții, accidentații și arestații alcătuiesc subiectele preferate care hrănesc simulacrul de jurnalism al acestora. Multă lume le zice „Mincinoșii TV” pentru că seamănă cu o motopompă de minciuni și prost gust. Toată ziua anunță nenorociri și monstruozități, aberații și vești de speluncă, totul pentru racolare de audiență. Și, cumva, chiar reușesc. Mulți oameni naivi cad în capcana acestor golănii jurnalistice. Cînd vine subiectul, nici vorbă de ce-au anunțat de mai multe ori pe burtieră. Exact ca la Anca Alexandrescu, de la concurența în materie de isterie și agresivitate. Apare ceva exact pe dos sau nicidecum alarmant.

Tehnicile acestea fac parte dintr-un un soi de șarlatanie jurnalistică pe care CNA-ul se face că nu le vede, deși prin nepăsare contribuie la vulgarizarea limbajului public, la folosirea zoaielor în comunicare. De fapt, decăderea comportamentului și a limbajului în viața publică vine în mare parte de la ineficiența acestei instituții care s-a umplut de oportuniști și sinecuriști, selectați de partidele politice și de președintele României.

Combatanții de bază ai televiziunii orchestrate pe gustul imund al lui Victor Ciutacu sunt și ei personaje reformate din comunicare. Lista amatorilor de la Mincinoștii TV este lungă. Poate începe cu Daniel Savu, fost ofițer SRI și parlamentar, cu Radu Cristescu, cu Luis Lazarus și Alice Drăghici, la care se adaugă și Cătălin Harnagea, fost director SIE, și atîtea alte rebuturi politice sau mediatice care joacă tontoroiul pe nenorociri sau fac pe înțelepții pe seama slăbiciunilor omenești.
Chiar mă întreb, cum a putut Emil Constantinescu să-l numească director SIE pe Cătălin Harnagea, fost angajat de umplutură la România Liberă, din moment ce după ce a condus Serviciul de Informații Externe a trăit boierește și n-a mai putut să probeze nici un fel de competență. Și, pe deasupra, să stea liniștit în emisiunile de la Mincinoșii TV (România TV) cînd stolul de corbi croncăneau și difuzau știrea despre înmormîntarea „vedetei-amante de la Cotroceni”.
Incompetent, incompetent, dar măcar atîta știa și putea să facă. Să lămurească lucrurile!
Măcar din respect pentru memoria unui om care pleca dintre noi!

Post scriptum:
Vizita lui Marcel Ciolacu în SUA nu merită mai multă atenție decît o încercare personală de a pipăi terenul și de a cerși oarece sprijin de la americani pentru un proiect politic personal. Omul se visează președintele României, dar nu are pe cine să se bazeze.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 53

74 de Comentarii

 1. Sa-mi raspunda cineva,cine este Dna cu ochelari,dupa figura parca nu si-ar avea locul la rtv.

 2. Are dreptate C.N. cu ‘mahalaua tv’, unde auzi numai minciuni , barfe si tiribombe de te-apuca rasu-plansu ; eu ii credeam mai seriosi pe Harnagea , pe Savu (pe care avrut sa-l omoare Pandele dar el , ca un 007 veritabil , a scapat cu zambetul pe buze !!) , pe propagandistii ‘fratii Petreuș’ , Chireac si Pieleanu care bat campii (zice unul ca ne-am dezvoltat uimitor datorita ue dar , alta data zice ca n-avem bani de pensii si salarii , păi cum vine ?). Treaba nasoala e ca majoritatea ziaristilor , comentatorilor , fac si zic , orientati , pt. 30 de arginti . Zii ca nu-i asa ! Nu mai au casa , nu mai au masa , de rusine nu mai zic , toata ziua la tv. maca-maca.

 3. singura persoana (frumoasa si desteapta si haioasa) pentru care mai „scap” la ciUNtacu si alisssss, este IOSEFINA. Felicitari pentru munca neintrerupta de trezire a oilor, fata draga! sa fii sanatoasa si fericita! iubita sa fii, fata draga!

 4. La noi în țară, Democrația a scos la suprafață, toate LĂTURILE societății
  în toate domeniile, în special în politică, justiție, PRESĂ (!)

 5. Asa este DL. C.N., dar din improscatul asta cu rahaaaan se mai afla una alta ! Iosefina nu inteleg ce cauta pe acolo, dar probabil ca din pacate asta e conjunctura si poate fi-fii vazuta !

 6. Când apare isterica de Alice Drăghici îți vine să-ți iei câmpii!! Dacă în pandemie era o trompeta a guvernului, acum tot proasta și cu ifose a rămas. Le știe pe toate, in orice problema are o părere „competenta”, înfierează cu mânie ceea ce crede ea. Când se mai adaugă și Chiriac, e o „minune” cum poate să mintă cu atâta naturalețe individul. Ciutacule, mai spală și tu mizeria pe care o faci in emisiune!

 7. Ciutacu, un infatuat care se înconjoară de ‘admiratori’ dornici de a fi văzuți/ascultați. Ciolacu s-a întâlnit cu Blinken nu cu Biden sau Kamala Harris, deci, despre ce vobim ?!

 8. Au ajuns cei din media sa se paruiasca intre ei, asa de „deontologic” s-au implicat in viitoarele alegeri ? Gresesti C.N., torni gaz peste foc. Ce nu v-a invatat la UBB: orice replica multiplica mahalaua, n-o inchide. Aceasta greseala, pe care o fac margatii din plin, n-a rezolvat ceva, doar lungeste lista de linkuri la o cautare pe net. Ignorarea este singura metoda sanatoasa. Net-ul a schimbat conceptiile anilor ’70 !

 9. ‘Vizita lui Marcel Ciolacu în SUA nu merită mai multă atenție decît o încercare personală de a pipăi terenul și de a cerși oarece sprijin de la americani pentru un proiect politic personal. Omul se visează președintele României, dar nu are pe cine să se bazeze’ retineti fraza:)))urmeaza Ciolacu la tocat ani de zile,pe Iohanis l-a terminat
  PS doar cu Dragnea era oarecum ok ca il afecta pe Buscu daca musca

 10. Ați auzit probabil celebra butadă „în săbii să ne tăiem, sau în ciorapi să ne mirosim”. La Mamaligiki e cam același lucru.
  PS: Așa e și cu statul în genunchi. Te scutește de dezonorantul „capul plecat, sabia nu-l taie”. Căci abia atunci se deschid, pentru cap, noi orizonturi.
  Și noi fronturi. De lucru, evident.

 11. Vremuri:

  CNS ii sfatuieste pe israelieni să evite demonstraţiile şi protestele, precum şi expunerea publică a identităţii lor israeliene sau evreieşti. Câtă tristețe!

  Imi amintesc o emisiune tv.
  Il „iubeam” pe Constantinescu.
  Vadim Tudor cu atitudinea lui agresiva, vocea acuzatoare, ii cita Rotnei Hartner paragrafe din jurnalul ei.
  Rona se disculpa si cand nu a mai rezistat, copilareste, i-a spus tatalui ei, „hai sa plecam, tată!”

  Acum am aflat ca era vorba despre un „jurnal” scris de o „prietena” a Ronei pentru care, Vadim ar fi platit o suma frumusica.

  Pana la urma, Constantinescu s-a declarat invins. Putea sa nu o facă?
  Eu am fost dezamagita. Uite-asa se fac oamenii mari.

 12. Ziceți “ Vizita lui Marcel Ciolacu în SUA nu merită mai multă atenție decît o încercare personală de a pipăi terenul și de a cerși oarece sprijin de la americani”. Nu chiar! Slugarnicul premier Marcel Ciolacu este în USA unde s-a dus să mai contracteze de vreo 10 miliarde de dolari armament din vremea războiului din Coreea, că nu le plătește el. Vor trebui să vândă cei de de după el bucăți ce a mai rămas din averea României și viitorul românilor pentru plata descreieratelor împrumuturi. Armamentul, “poate”, va veni prin 2050 când va fi plătit peste jumătate din împrumut. Am zis poate că dacă armamentul va fi ruină rău vor găsi motiv de sancțiuni pentru România că nu sunt respectate drepturile ungurilor. Domnul premier Ciolacu copiază a berbecul erorile lui Liviu Dragnea care ca șef de PSD, partid aflat atunci la putere a aprobat jaful deceniului 2 inițiat de președintele Iohannis cu rachetele plătite în avans, crezând că poate cumpăra protecția SUA. După ce a îndatorat România l-au aruncat ca pe un dinte stricat la pubela istoriei. Asta îl așteaptă și pe Ciolacu. Și prin cum nenorocesc viitorul românilor și slăbesc statalutatea României asta și merită.

 13. Rar urmăresc așa ceva. O dată la doi ani.
  Întâmplător am vizitat acum câteva luni contul de FB al Iosefinei.
  Am văzut ca cerea donații. Poate dacă ar avea capital și-ar face și ea emisiunea ei independentă.

  Capitalul este problema pentru mulți români cinstiti și inteligenți care de altfel ar avea competențele și curajul să salveze România pe bune din ghearele rețelelor mafiote.

 14. Bravo, domnule Nistorescu.
  Bravo ca va folosiți înțelepciunea în mod imparțial (lucru rar astăzi) pentru a atinge scopuri în interes public.

  Cat despre Post Scriptum: altă coincidență.

  Încă de săptămâna trecută imi trecea așa un gând răzleț să-l raportez pe Ciolacu la DOJ pentru fraude și lobby neînregistrat (au oferit contracte de miliarde de euro către Lockheed din banii furați de la românii jefuiți și sclavagiti și acum se așteaptă să-și primească mită sub formă de sprijin politic și servicii conexe; un exemplu de servicii conexe este când Google a fost folosit de membrii mafiei PNL PSD și firmele căpușe să defăimeze oponenți politici și critici prin: publicitate defăimătoare, negative autocomplete suggestions, keywords, negative related searches – asta după ce au au furat de au rupt din banul public prin firmele de kkt care nu au prestat nici 10% din cei 100% pentru care au fost plătiți.)

  Ce fac ăștia și intermediarii lor prin SUA acum este o încălcare a Foreign Corrupt practices Act FCPA care se aplică și oficialilor străini în relații cu oficiali sau corporații din SUA. Sigur ca așa este, mai ales ca Ciolacu este un penal – vezi traficul de influență făcut pentru amanta Sorina îmbogățită cu milioane de euro din bani publici furați.

 15. Că Digi24 și A3-CNN or fi mai breze. Toți mint ca niște gazete americane, dar unii mai cu ifose se fac că le pute rău doar un soi de excrement, de regulă ăla mai prost ambalat, dar îl miros cu nesaț pe ăla pus în cutie de parfum scump.

 16. Doar spalatii pe cap cred ca democratia (care!?) a scos laturile la suprafata. Le-a scos noua securitate fraiere. A3, DIGI, Romania TV sunt ale securitatii, o stie si un aurolac.

 17. Am fost dezamagita si suparata mult timp pe Constantinescu dupa ce l-am auzit spunand „m-au infrant” si s-a retras. Acum, dupa atatea linsaze politice, l-am inteles.

  Inteleg si de ce „Marcel Ciolacu, vizită la Muzeul Memorial al Holocaustului din SUA: „Istoria să nu se repete””
  Inteleg si de ce Ciolacu este criticat pentru aceasta vizita… din pacate.

 18. „ AM TIMP-DAR, DEȘI CAUT, NU GĂSESC UN POST TV CARE SĂ FIE PE PLACUL ORI ÎNCHIPUIREA D-LUI C.N.! DACĂ-L ȘTIȚI -NUMIȚI-L ,SĂ MĂ LUMINEZ ȘI EU! CÂT DESPRE „ȘTIRI ÎNGROZITOARE” TVR1 A ZIS UNA FĂRĂ EGAL: CIOLACU VA ADUCE 50 DE TANCURI – ABRAHAMS-! ȘI MĂ ÎNTREB :PE CINE VREA SĂ ATACE ? -MAȘINI PERFECTE ALE MORȚII ! IAR CU SINUCIDERI,ÎNJUNGHIERI,HOȚII,DROGURI,FURTURI,ÎNȘELĂCIUNI,VIOLURI CU VOIA, (SAU FĂRĂ),ACCIDENTELE,EXPLOZIILE,INCENDIILE—PĂI UNDE-S MINCIUNILE- ? NU SE PETREC? LE-A INVENTAT CIUTACU?—SUGESTIA CIOLACU SAU GEOANĂ? DAR „ARMATA-ȘEFII EI-UCRAINEANĂ NEGOCIAZĂ PACEA CU „ÎNGROZITORUL PUTIN” -CE ȘTIRE E ASTA?

 19. Ciutacu și gașca lui sunt prostituații și prostituatele de conștiință ale peștelui Ghiță!

 20. Oricum, imaginea aceea discutabila cu fata doar in bikini si o poza a lui Ciolacu aleasa care sa sugereze ca o priveste, tot in seria de linsari asa incadra-o.

 21. Sunt curios cine minte mai mult in media romaneasca! Face-ti un sondaj, dle Nistorescu! Ve-ti avea surprize, desi cind apare Ioan Korpos eu trec pe BBC!!

 22. Are dreptate CN. Numai că aceeași vulgaritate, ba chiar multiplicată este și la Cotidianul, e drept că la subsol. E drept că vulgarul acum dă lecții. Este Tomlin (În numerar, In$ I trust sau Je ne suis pas Charlie, etc.) cunoscut de redacții, care îi atacă pe Nistorescu, Pleșu, Severin, Marga, Năstase, Păunescu, Enescu, Caragiale, Papa etc.Ciugulește ce aude despre hitlerei și fuge în subsoluri, ca hamașii. Debitările lui sunt de felul:„Maestrul C (Nistorescu) o sustine puternic, aproape zilnic, pe Codruta. Maestrul a sustinut tot timpul ce a primit pe bilet !” (în acest ziar, pe 27 feb.a.c.) . „Daca Simion a bătut palma cu Israelul.Ai trăit degeaba. Nimeni bate palma cu Israelul ! Ah, poate Giorgica este Nimeni, asa da” (30 aug.).”Asa, să vina legionarii la putere, sa faca ordine cu glontul pe teava !” (30 aug.).“Regele Edward al VII-lea, numit și , a fost fiul lui Lionel Nathan Rothschild. Toți cei 9 copii ai Reginei Victoria erau ilegitimi (bastarzi). Familia regală britanică este falsă ca evreul din Israel sau imaginile care înfățișează 0/11. Să te lauzi că cizmarul tău preferat a fost plimbat (onorat!..) de o babaciune ciudată în caleasca royală pentru că șerpoaica dorea controlul acestui taram, ăsta da mafiot !” (17 nov.). “Nagy Buta, cam pana prin trahee iti ajunge propietatea mea ?”(19 nov.).Lista vulgarităților imbecile ale insului e lungă. Rareori boala, incultura, murdăria minții s-au combinat ca la el. Bine s-a spus, neosecurism cu psihopați.

 23. Te uiti la televizor si crezi ce vezi acolo, e o foarte mare sansa ca esti un dobitoken spalat pe creier. Nu este vorba doar de acest post de televiziune. Este vorba de absolut TOATE.

 24. Asta e maidanizarea, tabloidizarea si tiganiada ghetoiana adusa in televiziuni. De ce va mira? Madalin Voicu a spus clar ca televiziunile vor fi invadate total de tiganiada si imoralitate, ceea ce se vede in practica.

 25. Pe la inceputul anilor ’40 lumea se mira de faptul ca delegatiile romanesti la Berlin se intalneau mai mult cu militarii decat cu reprezentantii economiei germane.
  Asa si cu americanii. Practic singurul subiect si obiect al discutiilor este folosirea militara a portavionului romanesc nescufundabil contra Rusiei.
  Ca doar de aceea a si fost luata tara in NATO, desi nu indeplinea, vizibil, conditiile de aderare. Think-tankistii isi fac planurile pe termen lung.
  A se citi, lamuritor, Brzezinski.

  Niciodata Occidentul, de la formarea statului roman modern, nu a dorit altceva de la Romania, decat sa serveasca drept platforma militara. Contra Germaniei in 1916, contra Rusiei in 1941.
  Posibil in viitor, pe langa Rusia, si contra Iranului.

  Nimic, dar nimic altceva nu vor cei ce cauta „pamant si apa”.

 26. Cornele, aceasta edit de Ciutacu a fost consilierul regretatului Ovidiu Musetescu la AVAS de unde a edit milioane de dolari. Acolo si-a „facut mana” de editsi excroc si de acolo se stie cu Ghitza care ma surprinde cum de s-a inhaitat cu o asemenea edit. De ce nu este deferit justitiei penale pentru linsajul mediatic, delatiunile si aberatiile practicate/debitate pe postul Romania TV ?! Ai ! De ce CNA nu inchide Romania TV !?

 27. & Bre nea Nistorescule, când a mers Nilă la București avea și oile, ? Cetatea lui Bucur , cu oi, ?

 28. madama de monaco numa acolo se duce. nu ae poate sa fie asa cum scrieti aici.

 29. ‘Rea-ți a draq de telectuali romani ! Mah, voua totul va pute, toti e prosti, numai voi, aruncatori de PET-uri, hartii si mucuri pe fereastra, numai voi sunteti buricul lumii. Voi, desteptii lu’ peshte, care vreti mereu sa fiti primii la semafor, unde intepeniti cu ochii in telefon pana va claxoneaza juma de coada, voi stiti doar sa daramati. Un cotet de caine nu sunteti in stare sa faceti. Luati de la Brico, de gata. Pai adunati-va fratilor cu totii, voi, crème de la crème, si puneti-va premieri, ministrii, etc si faceti ordine in tara asta !! Ei, va bagati ? Aiurea, mai bine va uiti la Ciutacu.

 30. OTV este mic copil pe linga acest post care face o uriasa nenorocire dintr-o stire care nu anunta nimic. Un post de nimic care ar trebui interzis ca mint de cum emit. Cel mai jalnic post tv care ce sa faci are si audienta la bronzati prosti fraieri oameni care pun botul la orice pierd ziua cascind gura la minciunile lor. Asta-i poporul asta-i televiziunea.

 31. Ce urit este Ciutacu asta … vesnic cu gura intredeschisa ca si cum i s-ar scurge limba ! RTV , ii seamana parca ar fi copilul lui .Uneori , cind fac un tur al bilciului trist al tv. de manipulare politica , pe mute , citesc burtierele . La RTV , sunt un model de schizofrenie , nu au egal . Cred ca le ” compune ” chiar Ciutacu . Despre ciudatii care bintuie toata ziua pe acolo stiu ca puslamalele pieleanu si chiriac incaseaza bani buni . Dar ailalti , uscativa de draghici , harnagea , etc , or lua si ei bani ? Dar doru popescu , core , drac de romania , yahvne , vlad … or primi si ei ceva ?

 32. Aţi uitat o pleiadă de miliţieni geto-daci gen Coarnă, unul tuns periuţă care şi-a făcut el partid patriotic şi nu ştiu ce paznic de la puşcărie, care în loc să păzească puşcăria, s-a mutat în televiziunea-garsonieră şi stă toată ziua la bârfe. Plus tot felul de popi bărboşi cu tupeu de securişti. Şi omniprezentul analist specializat în „de toate” Bogdan Chireac… Toate astea asezonate cu manele şi lălăieli de nunţi de prost gust, pentru că este şi televiziune muzicală de mitocani şi ţoape cu jumătate de normă!

  Cel mai trist în toată povestea asta, este că cea mai mare scursură media poartă numele unei ţări. Personal eu nu mă simt reprezentat de această televiziune. Trăim o pandemie de „românism” asociat de mult prea multe ori cu mârlănia, neobrăzarea, prostul gust, habotnicia şi mai ales prostia. Ţara asta, cu bune şi cu rele, i-a dat pe Mihai Viteazu, Ştefan cel Mare, Mihai Eminescu, George Enescu sau Constantin Brâncuşi. Nu este just să folosim numele României sau titulatura de românesc chiar pentru orice dejecţie.

 33. Toate „virginile” se dau in bărci la OTV. Toate scursurile umane neregulate ca lumea se dau in stambă. De aia fetițele de 12 ani merg cu burta la gura la școală și l-a nunta își țin copchii din flori de mana. Ce să mai învețe tineretul bovin de la javrele de pe OTV!

 34. Aveti dreptate ca nu ne intereseaza vizita, pt ca s-ar putea sa aflam ca a iesit la cumparat…oricum nu-l putem opri, poate la vot, dar nu mai sunt sigur dupa atatea citate celebre atat din vest de la Mark Twain cat si est: „depinde cine numara”. Si am vazut cat de extaziati au fost romanii dupa L Orban de era sa ia premiul I o struto-camila basista…care a terorizat poporul cumplit, sa-ti scrii „permisul” de iesire din casa mai rau decat un condamnat care doar se prezinta la politie.

 35. Televiziuni comerciale. Daca au mușterii ar fi proști să nu profite.
  Totul se rezuma la nivelul de educatie al consumatorului.
  Ăia pe la Digi par puțin mai spalaței, in rest televiziuni de mahala.

 36. Romania TV si A3 s-au umplut de stiri despre tot felul de crime odioase multe facute de oameni bolnavi psihic. La ce bun sa urmaresti asa ceva? CNA ar trebui sa nu permita ca oamenii bolnavi psihic sa fie dati la stiri ar trebui sa existe o protectie pentru ei in fond nu au nicio vina e vorba de o boala.

 37. La Romania TV se uita cei fara dinti,fiind saraci lipiti,dar usor de de manipulat si scos in strada.Masa de manevra.Masina de facut zgomot.De data asta sunt de acord cu Dl.Nistorescu.

 38. marin L-am vazut pe Cercel. Vanat ca un sacal ce este, pus la colt, cu reactii isterice si golanesti. Tremura de frica ca piftia si minte cum inspira si expira. Un marlan incapabil cu aura de erou (expert) in secta de idioti neurodegenerati care haladuie printre noi.

 39. ..cea mai mare reusita( a lui Ciolacu) din us, este bineinteles palma administrata „paduchelui” muraru..
  Stim toti, aluatul din care sunt plamaditi cei doi frati – paduchi si altii ca ei: ungureanu tot de la Iasi si altii care nu s au expus inca..
  ..pe astia ii lasa D pe lume, ca sa incerece vigilenta oamenilor. Stiind asta, ne uitam atenti sa vedem cum continua aceasta infruntare..

 40. Hai sa fim seriosi! Intr-o cloaca urit mirositoare cum au ajuns 90% din mediile romano-americano-UE e greu sa mai faci deosebire intre fecale!Daca miine finantarea de la reclame se opreste – vor da aproape toti faliment si vom trece la programul TV de 2 ore ca pe vremea lui CEAUSESCU – DUMNEZEU sa il odihneasca!
  Starea psihica a „formatorilor de opinie” este comforma cu dezbaterile! Oamenii de bun simt nu se mai lasa invitati!
  Un HUOOOOO bine meritat pt calitatea mediilor!

 41. Cine era duminică seara la Prima?, era Buscu Doru! Jurai că ești în USSR in anii 30! Buscu era Lavrenti Beria și PSD-PNL era partidul Bolșevic! „Metamorfoza” lui Kafka, pistol cu apă rece fata de ceea ce a „devenit” un inginer, naparlit în ziarist de la Catavencii! Mă uitam uluit! Ăsta este „exemplarul” cu viloaie în Dorobanți, furajat ca suinele cu 52 000 de Euro lunar de cancerul generalizat psd? Nu ii tresarea nici un mușchi de pe mecla! Parcă era Dan Marțian altoit pe scheletul lu’ Văcăroiu în cumpliții ani 90! Multimilionar în Euro ca înghițitor de săbii psd? Ăsta ființă umană? Psd e bun, Ciolacu e bun, pnl e bun! Aur e rău! Banu’ te face animal, vierme, neom, neuman, hoit viu! Și te mai miri de ce este România așa cum este…

 42. Analistul politic Bogdan Chireac abia mai are câmp vizual! Două linii orizontale în loc de ochi, precum Ficeac sau Bud Spencer. Somnoros, plictisit, putred, putred de bogat, mai mult doarme prin emisiuni! Nici el nu știe ce caută în viața lui, și mai ales a noastră! Dl Nistorescu are prea mult timp liber! O biblioteca publică e rea? Un mers pe jos?

 43. Covrigarul analfabet din Buzău, prostul României, s-a dus în America pe persoană fizică! Era natural precum branza de oaie, vb lu’ Vanghelie, adică necioplit, grobian, grosier, necitit! A vrut ca să îl caroteze pe păduchele numărul 1 de la ambasadă? Greu, foarte greu! Păduchele numărul 1 și păduchele numărul 2, au în spate Forumul Mondial Evreiesc! Goldberg Aurescu de la MAE, actual judecător ONU, are în spate B’nai B’rith! Covrigarul analfabet din Buzău are în spate activul de partid psd! Puțin, forte puțin. Una sută lei, nu spune cu cine ați studiat și la ce rezultate ați ajuns! Puțin, foarte puțin activul de partid psd pt funcția de „Președinte” al unei țări amărâte din Europa de Est și putred, putred de coruptă!

 44. cocina ciotacu si schnoker acesti lolek si bolek ai grobianismului televizat… ce duhoare infecta… specifica as putea spune.

  da, exista, se manifesta dar fiti cu speranta ca la un moment dat aceasta mizerie se va sfirsi… intrebarea ar fi: are cineva nevoie, pentru a exista, sa urmareasca aceasta gretosenie? desigur ca nu…

 45. @TRAIASCA ROMANIA LIBERA-dupe felul in care te exprimi ai fi unul dintr cei care se uita cu placere la cloaca numita RTV.In plus,il regreti pe Ceausescu.Altceva nu trebuie pentru a compromite ,moral,un om obijnuit .Se cheama ca acel biet om este inapoiatsi analfabet

 46. curiosul spune:
  05 DEC. 2023 LA 7:11
  Sa-mi raspunda cineva,cine este Dna cu ochelari,dupa figura parca nu si-ar avea locul la rtv.
  Vezi că ți-a răspuns :

  marin la:
  05 DEC. 2023 LA 11:09
  Sau nu mai ești curios ? 😉

 47. poza e prost incadrata:
  -trebuie sa se vada mecla lu Korposh
  satiru cioclou!

 48. Constantinescu e un (editat) al istoriei, o epigonie politica , a ajuns presedinte precum a ajuns D abija Voda domnitor.L-a tarat la Cotorceni o prostime inculta.Daca se cauta catalogul de la scoala al acestui individ veti vedea ca nu e departe de leana lui ceasca. Legat de ce face TV-ul lui Citacu sau al lui Ghita, si nu numai ,toate sunt pe schelet de romanika OTV.Din personajele odioase nea Cornel a prezentat cateva.Lipsesc: Chireac, marele alb ponta, ciolache,daia,revolutionarul de la agricultura,nea caisa cu pensiile, catena, loto prono, Schniltz, evreul umflat in pene,gasca vesnica pe care o ling romanii seara de seara. Ce trebuie facut? Lege care sa interzica sponsorizarile la ziare, televiziuni, artisti si biserica.Lege care sa interzica ONG-urile!Sa traiasca prin propriile valori si creatii.Arta ptr arta cum zicea N.Boileau.

 49. CAtavencii-MARȚI, 28 NOIEMBRIE 2023
  MIRCEA DINESCU
  „Accident pe Scara lui Iacob,

  De-ar fi rămas actorul flegmatic și civil
  n-ar fi pierit Ucraina și-ar fi șomat eroul,
  că dacă se transformă Odessa-n bidonville,
  eu o să-mi beau cerneala și-o să-mi înghit stiloul,
  că nu-i corect politic să scrii ceea ce crezi
  atîta vreme cît e la mare cinste trucul
  prin care schimbi scenariul la „Capra cu trei iezi“,
  că e corect politic să o măriți cu lupul,
  că e corect politic să facem lumea praf,
  să baleteze doamna Iohannis în Sahara
  și să-l pîrîm pe Iacob degrabă la ANAF
  c-adună de prin Gaza îngeri răniți, cu scara.”

 50. CATAVENCII
  MIRCEA DINESCU
  „Punerea în urmărire internațională a lui Ulise sau Cum ne-a ieșit nouă capitalismul pe nas”
  „S-a furat cortina de la Teatru,
  Nu-i nimic, fiindcă abia acum
  veți vedea că mulgem lapte acru
  din văcuța noastră de consum.
  Și-o să admirați chiar în culise
  piesa trăgătorilor de sfori
  unde joacă mama lui Ulise,
  dînd ofrandă la judecători,
  să-și trimită fiul în Itaca,
  că-i mitologia în impas
  cît ne-om strofoca să mulgem vaca
  să ne iasă laptele pe nas.”

 51. Nea Cornele, din nou Margealatii lefegii din avanposturi mi-au blocat cu nemernicia de care vorbesti de altii care merita, la fel ca lefegiii care te lucreaza pe la spate profitand ca esti ocupat pana peste cap cu treburile…cetatzenesti stringente de anul viitor!!!Postasem la 12:28 si lefegiii au plasat in locul meu la aceeasi ora o CLONA CEAUSISTA, „TRAIASCA ROMANIA CAPTIVA” Moscovei
  inca din 1945 pana azi!!! Ti-am aratat din nou CONTRADICTIILE FLAGRANTE din incercarile tale analitice si cred ca trebuia sa-mi multzumesti pentru ca-ti vreau binele si nu sa ma lasi pe mainile MarGealatilor Bramburaci!!!

 52. Ceea ce face Romania TV este INFOTAINMENT. Pe romaneste, un show al stirilor. Stirile spuse direct, obiectiv si fara interpretare nu fac rating. Oamenii nu sunt atrasi si schimba pe distractie, scandal, insula iubirii, cancan, destrabalare etc.
  Presei si jurnalismul au rolul de a educa cititorii si de a apara democratia si societatea. (Presa este a 4-a putere in stat).
  Cati fac jurnalism in Romania? Nu faci scandal si circ, te culci flamand.

 53. D-l Nistorescu suferă de o boala specifică românului ! I s-a pus pata pe Ciolacu și lovește fara milă ! Cât a fost PM Ciuca a tăcut strategic !Pe Orban și Câțu
  i-a ocolit strategic,menajandu-i Măcar Ciolacu are ceva ritm,încearcă ceva, se mai zbate ! Supărarea lui Nistorescu,Cristoiu etc vine de la impozitarea lui pe finanțele celor 2 !

 54. Fiecare post de știri are „istericii” lui. Diferă doar chipul și numele, deși unii sunt mai „multidotați” prin mai multe posturi. Că-i faci isterici pe cei de la Rtv fără să-i faci și pe cei de la celelalte posturi de știri nu e normal. Eu recomand butonul telecomandei nu cel de schimbat canalul ci cel de stingere a televizorului. Vă spun din proprie experiență că veți fi mult mult mai liniștiți și chiar mai informați.

 55. Cotidianul 12:28 -Iata ce spuneam plin de incredere:

  Nea Cornel ar atinge suta in 8 secunde de nu si-ar pune frane singur…Si astfel ADEVARUL despre AGENTII Secu de la tv-ul MILIARDARULUI ROSU TRANSFUG BOLSEVIC in urma LUPTELOR INTESTINE din INSTITUTIA GENOCIDULUI, pe care se fereste ca de Diavolul tot ROSU sa o numeasca, isi pierde consistenta si incisivitatea…Nici macar prezenta aproape zilnica a doi SECU AUTORECUNOSCUTI nu-l determina pe Nea Cornel sa-si ia inima-n dinti si sa lase binoamele-trinoamele/trilateralele deoparte…

  Pai, daca inca mai crezi in NEAPARTENENTA ca ILEGAL la Secu a lu Emilutz Tzapul, care a dezamagit pana si vestalele ce-l visasera dezlantzuit, cum sa nu te intrebi naiv neintelegand ca INFAMU purtator de CIOC, lasat de Ilici GENOCID sa-i tzina caldutz scaunul din Deal, NU putea pune la DIRECTIA EXTERNA, REBOTEZATA, pe un „civil”? Nea Cornel fiind vechi in bransa jurnalistica trebuia sa stie mai bine decat mine cine au fost si au ramas „ziaristii ceausismului”, ca doar nu era sa lase PCR NEINREGIMENTATI la media securista responsabila cu PROPAGANDA!!! Adica Nea Cornel e atat de naiv incat sa-i considere pe fostii sai colegi NEINREGIMENTATI
  numai pt ca Dansul NU A FOST un INREGIMENTAT?

  Nu „audienta/banii” ii mana in lupta pe AGENTII Secu coordonati cu procura de Ciuciu Tacul, ci ORDINELE SUPERIOARE!!! Din acest motiv CATASTROFELE fac AGENDA, pt ca romanii bagati in sperieti, inclusiv cu tema preferata tot catastrofica cu PENSIILE, pot fi mult mai usor MANIPULATI!!! Oare, Nea Cornel nu stie ca in spatele fatucilor si flacailor moderatori abjecti se afla PRODUCATORII secu si ca ei fac LISTELE CU INVITATII, adica cu AGENTII „analisti si falsificatori de anchete de opinie”? Sa nu stie Nea Cornel
  cati PROFI alesi pe spranceana stau zilnic la taifas cu moderatorii? Toti INVITATII fara vreo exceptie tin de Secu, altfel s-ar strica CLISEUL PRESTABILIT!!! Sa le dau LISTA completa?

 56. Nu, Oscar, nistorescu vrea să fie păpușar din umbră, toacă pe toți candidații ca să-și impună slesul. Ar putea fi Andrei Marga.
  A dus campanie împotriva Gabrielei Firea, a trecut la Ciolacu.
  Se dă deontolog și echidistant, dacă îl ia cineva la analizat, este praf. Scrie pe bani, din interes, doar nu credeți că face voluntariat pentru România.

 57. Excelent comentariu, EX-CE-LENT! Numai cretinii mai cred în Santa Klaus și în binomul cancerigen psd-pnl! Deci? Este o luptă pe viață și pe moarte pe resursele României! Limfocitele T1 și T2 nu au milă de celulele maligne! Celulele maligne nu au milă de corpul bolnav, slăbit, vlăguit! Proștii de la pnl & psd, aptsolventi de bioterre și ecologice la FF, nu au milă de absolvenții de Fizică Atomică Măgurele! În giganticul malaxor de distrus vieți, destine, malaxor numit România cu capitalism de cumetrie, ai bani = ești viu, nu ai bani= ești la 2( doi) metri! Morsa? Profesorul Epidermă? Analfabeți în stare pură, instrumente Mediatice pt prostit Proștii! La cine are banii cântă orchestra, nu la talpa țării! Țară pierdută pentru Eternitate din Gradina Maicii Domnului, proști, impostori, hahalere, tot tacâmul la volan! Șanse? Ce Șanse? Să fii ca ei, ei
  fiind exponate de Zoo? Mai văz și pe aici slugoi psd! Proverb chinezesc care spune totul, TO-TUL! Nimic nu este mai greu de dus „decât” stomacul gol! Perfect adevărat! Și creierul gol completez eu!

 58. Oscarienii sclaveti ceausisti sovietici care-l ataca miseleste si cu ticalosie pe Nea Cornel trec de avanposturile lefegiilor fara vreun control si blocaj mai ceva ca Chereches, Elena Udrea, Ghitza Secu-Tv, Oprescu si alte baragladine securistoide…

 59. Dacă Solomon Marcus ar învia și ar vedea ce analfabeți, ce deșeuri sociale „parazitează” trupul României, ar muri din nou! Mai bine nu! Unu’ de 196 de Kile cu 3 miliarde de cefe de porc bine prăjite la popota, cu 3 miliarde de partide de table, neștiind la nivel „elementar” lb Română, a fost Ministru MAPN și PM? Suntem în Honolulu? Altu’, prost în formă pură, covrigar analfabet cu Bioterra la 32 de ani, carte de muncă la 38 de ani, e PM? Unde asta? În Honolulu? Nu, în România! Ambii doi este cretinii Planetei Terra dacă în 10 ani nu are ” cate” 500 de Milioane de Euro fiecare, avere bob numărat! Balbaitul va avea sigur! Cu contract de arme americane de pe vremea Războiului din Vietnam, contract de 38 mld de Euro, numai cu 2% Comision, ai peste 500 de milioane de Euro! România are pește și proști milioane, miliarde, sute de miliarde de creiere idioate! Aici, numai cine nu vrea nu este milionar în Euro! Gradina Maicii Domnului? Ce glumă bună…

 60. Media românească? Libertatea de exprimare? Cuvinte de dânșii inventate! Morsa e ana’list politic, sifon la Securitatea lu’ Ceaușescu, putred de bogat, livrand aparate de ascultare la SRI, copchil de băiat de general de securitate, e ceea ce trebuie României sau ceea ce „trebuie” ferocelul Varan Voiculescu (Cornel Nistorescu citire)? În România totul e putred, totul e cu curu’ în sus! Numai Adrian Năstase stătea cu spatele în fața lui Mitrea! I-a luat „fața” sau i-a luat caimacul de pe cosorul lu’ Moceanu? Popor de hoți, curve, ăla care fură mai mult, este respectat de Societate, de ai lui…

 61. Sa fim copii
  Pentru inc-o zi
  In lumea lor
  Fericiti vom fi.

  Hai din cand in cand
  Sa ne oprim
  Si de noi copii
  Sa ne-amintim.

  Uitati pentru o seara de tot ce ne desparte pe noi, oamenii lui Dzeu! Pregatiti-va ghetutele si eu voi vorbi cu Sf Nicolaie sa va puna in ei multe daruri, sanatate, iubire si pace!

 62. A mai trecut un an din Anno Domini! Pentru unii a trecut cu durere, sfâșiere de suflet, mori tu gravidă pe scările Maternității, lipsă asistență medicală cezariană? În Țara Național Socialist Pesedista România, condusă de binomul toxic PSD-PNL? Mitică Buzatu a rămas pe „drojdie”, a dat un telefon banal și în 6( șase) minute s-a făcut cu 250 000 de Euro! Așa se salvează „nembrii” PSD de Sărăcie, Foamete, Șomaj, Moarte? Gravida moartă din Botoșani, de ce nu l-a sunat pe Ciucă sau Ciolacu? Era untermensch? Nu avea telefonul roșu? Ciucă, Ciolacule, voi la Spitalul Balotesti SRI, spital dotat de Star Trek și votanții voștri în saivane ca oile? Una vorbim și alta fumam? Cine „mai” votează binomul toxic PSD-PNL , așa să pățească! Fiecare pasăre pre limba ei piere…

 63. Sunt obosit, prăbușit, inert, indiferent! Nu mai sunt mecanisme, otrăvuri, capcane, pentru starpirea șobolanilor din politică, media, justiție, sănătate! Bine că mi-am trăit viața în mod decent, nu am făcut compromisuri! După moarte nu voi mirosi ca Sf Ioan Gură de Aur, dar măcar ca Botezatu Cătălin dupa SPA! Să fiți iubiți! Veselia să fie în inimile voastre, voi cei care iubiți cu nesaț România!

 64. O televiziune/site nu are monopol pe informatie. Nici cand era televiziunea unica, schimbatul canalelor TV era explicut interzia, neofucial era permis de la discursul lui „Ceasca” pe un film „capitalist” mai deocheat.
  Un prezentator de televiziune risca sa devina caraghios iar televiziunea Caraghiosii TV, specializata pe caraghioslacuri.

 65. BRAVO domnule Cornel Nistorescu!!! Plătește bine UDMR sau Ambasada Ungariei perseverente clipuri prevestitoare de rău pentru țara noastră la Cotidianul. Toată vara și toamna în Cotidianul clipul cu toamna harta României în roșu sângeriu sub care scria mare Această țară va dispărea. Acum harta cu Ungaria revărsată, extinsă peste harta României și sub o figură sinistră profeția “Granița va dispărea”. Ei uite că a mai apărut un ANUNȚ campanie de segregare șovină la Cotidianul și în limba maghiară: “Minden erdélyi magyar gyermek számít!” Adică “Orice copil ungur ardelean contează”. Să fie un îndemn pentru medicii unguri: “Numai” copii unguri contează? Și un început pentru viitoarea campanie Această limbă română va dispărea? Nu e bine domnule Nistorescu ce face Cotidianul.

 66. Asta-i casa boierească
  Dumnezeu să o trăiască…
  Înaintea căsii
  Este-o masă-ntr-aurită,
  Păstă masă ce mi-i trasă?
  Față albă de mătasă.
  Cu masă, pe cine-așteaptă?
  Așteaptă pe Sânicoară.
  Îl tot așteaptă din zi în zi
  Ce-o dată nu mai veni,
  C-un căluț albuț,
  Dalb de spumegat,
  Negru de-asudat.
  Nainte-i ieșiră
  Și-l întrebară:
  – Unde-ai zăbăvit, Nicoară?
  – Io am zăbăvit
  Și am întâlnit
  Nouă cetine
  Plini de suflete
  Și le-am petrecut.
  Care-o fost mai drepte, Doamne,
  Pe sub mâna dreaptă
  La poarta de Raiu,
  Raiu luminos,
  Bun loc de folos.
  Cine-o fost mai strâmbe, Doamne,
  Eu le-am petrecut
  Pe su’ mâna stângă,
  Pe cărarea strâmbă.
  La poarta de Iad.
  Iad întunecos,
  Rău loc de folos”

  Colinda de Sf. Nicolae, Preotul Grigore Craciunas 1881, Cluj

 67. Media din România ce este? Fântâna Blanduziei din care’ș adăpa calul Toma Alimos? Nu cumva un banal „mijloc” de îmbogățire pentru pleava jurnaliștilor și acoperământ pentru hoții României? Cancerul de colon psd-pnl, ia bani de la Buget, ii împarte la mizeriile din presă, totul fiind „legal”, curat, cu acte? Servicii de PR? PR pe Dracu! Țară jefuită cu acte în regula! Ce mai este de spus sau de făcut? Napalm, benzina, gloanțe de argint! Oricum, șanse de bine nu! S-a întâlnit hoțul cu prostul la barieră! Dacă dau acum pe Latrina3, dau de Morsa și de Profesorul Epidermă? Dau! Două infecții Mediatice putred de bogate, putred de plictisitoare! Doi nătărăi! Aita’i casă? Aista’i balamuc! Marin Moraru in dialog cu Toma Caragiu! Țară ratată economic, social, politic! Scapă cine poate…Legea junglei! Sus ciolacu, jos profesorul Ioan Lascar de la Floreasca…

 68. Da’ de ce va mai uitati la TV,neicusorule? Orice televizor poate deveni smart cu 200 lei.Ce naiba sa vezi la toti mincinosii tv?!

 69. Aceasta televiziune nu este exact originala. Cadrul in care prezinta copiat de la altii, mai sunt copii de RTV si prin alte tari sau continente, vorbesc repedw fara semne de punctuatie.

  O avea in Romania influenta mai mare televiziunea, dar nu poate fi adevarata afirmatia ca o televinea poate schimba opinii sai determina castigatorii unor alegeri locale sau generale.

 70. Ești băiat cuminte, asculți de directivele partidului Național Socialist psd? Ești angajați cu minim pe economie, iei la alegeri o găleată roșie goală și un kil de ulei, esti aranjat pe viață! La 41 de ani te ia Popa Militar! Pe Bordul psd îl ia Popa Militar la 97 de ani! Iliescu la 93 de ani râde cu lacrimi pe votanții psd de 39 de ani! El arată de 39, ei de 93! Anii citiți de la coadă la cap! Unde mai mulți needucați ca în România? Unde? Cu 3 mici și cu 5 halbe de bere, psd ti-a distrus viitorul copiilor tăi pentru Eternitate! Tu „oricum” ești terminat ca om!

 71. Lasati televiziunile sa se bata intre ele pe audianta 0,va place sa fiti mintiti pe banii vostri,voi saraci si ei paraziti palavragii? Le dau bani politicienii,voi pentru ce le ingrasati conturile? Ce beneficii v-au adus televiziunile de stiri,mai ales,in 34 ani?

 72. La o prima vedere domnul inginer pare a fi moral,daca vizionezi emisiunile ai indoieli!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.