Confiscate în Târgoviște. Două persoane,150 de kilograme de articole pirotehnice

Poliţiştii au efectuat, vineri, percheziţii la domiciliile a două persoane din Târgovişte şi au indisponibilizat 150 de kilograme de articole pirotehnice, informează IPJ Dâmboviţa.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară la două persoane din municipiul Târgovişte.

În urma descinderii, poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat 150 de kilograme de articole pirotehnice care ar fi fost deţinute fără drept în vederea comercializării”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept şi comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Joc de glezne si abureala. In piata Rahova si in parcul Sebastian se vand la taraba in vazul politistilor.

  2. tone la 200 000tone!
    Nicicand nu au fost atstea bubuieli de asemenea amploare, ca fereasca sfantul dar parca vad un depozit sarind in aer sau vre-un mare accident.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.