Dumitru Dragomir spune că altcineva ar fi drogat-o pe Simona Halep

Deși a recunoscut că el este autorul moral și înțelege consecințele, antrenorul francez Patrick Mouratoglou rămâne optimism în privința Simonei Halep după apelul făcut la TAS, deoarece e un tribunal independent.

Mouratoglou a declarat acum două săptămâni, printr-un videoclip publicat pe  Instagram, că el și echipa sa își asumă pe deplin responsabilitatea pentru incidentul în care Simona a consumat un supliment de colagen contaminat cu Roxadustat.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România, spune că nu Mouratoglou ar fi vinovatul, ci soția acestuia.

„Amintește-ți ce ți-am spus la emisiunea ta. Ți-am zis că nevasta lui Mouratoglou a nenorocit-o. Ți-am zis? Băi, fii atent aici. Am stat și m-am gândit că ceva nu se leagă. Ți-am spus, aici e lucru necurat. Soția i-a băgat colagenul.

Domn’e, spunea ea și atunci îl nenorocea. Știi cum sunt criminalii, recunoști din prima, îți dă mai puțin. Eu cred că nevastă-sa a făcut din prostie, din gelozie. Dacă ea spunea la proces, la TAS, la instanța finală.

Dacă spunea Simona să îl cheme pe Mouratoglou la proces… Păi ce, ea putea să ia dacă nu îi dădea el? Îl cheamă tribunalul acum. Eu, dacă aș fi avocatul Simonei îl chemam. Simona nu a făcut asta pentru că este o doamnă.

Ea simțindu-se vinovată. Sunt oameni în viață care au atâta demnitate cum noi nu putem înțelege. Ea crezându-se nevinovată a crezut că niciodată nu o să ia suspendare. Și în momentul în care i-a spus lui că trebuie să spun, că nu am încotro, a ieșit el și a spus”, a declarat Dumitru Dragomir, notează fanatik.ro.

Patrick Mouratoglou și-a asumat vina în cazul Simonei Halep, admițând că împreună cu echipa lui i-au recomandat, apoi achiziționat, suplimentul contaminat, fără a-l verifica.

Sunt încrezător pentru viitorul Simonei Halep, după apelul făcut la TAS, deoarece e un tribunal independent. Am putut stabili de unde a venit contaminarea. Deci noi i-am propus să ia colegenul și l-am cumărat de la o companie. S-a întâmplat ca acest colagen să fie contaminat. Nu aveam de unde să știu, dar îmi asum responsabilitatea pentu ce s-a întâmplat, întrucât e vorba de echipa mea și de mine. Noi i-am cumpărat acest colagen.

Am făcut toate testele posibile pentru a stabili că vorbim despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că tribunalul independent va constata că Simona nu s-a dopat niciodată, că este o victimă și trebuie să revină pe teren și să joace cât de repede posibil”, a afirmat Patrick Mouratoglou.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

9 Comentarii

 1. Daca inteleg bine probele detectate sunt calitative(substanta prezenta sau nu, fara masuratori).Pe ce baza e suspendarea pe motiv ca nu putea sa provina substanta numai din colagen, daca nu exista valori masurate ale substantei buclucase?

 2. militia din Scornicesti, se stie totul! Inclusiv modul de imprimare pungi de plastic. De la 1 leu, la 10 lei!
  Frate, nu mai scapam de militieni!

 3. Bai fratilor chiar nu mai terminati cu telenovela asta.Halepa a rasolito si cu asta basta,lasatio in durerea ei ca orcum tenis nu va mai juca.

 4. Nu ne mai puneți aici minciunile pușcăriașilor parteneri de „table” dîn klanu’ Beee’, „mișcați” dîn culise dă mustăcios!
  Și lăsați GheSepizdele – sunt tot Foaya da Ambalat Pete, chiar dacă au fost curățați p’în ORDIN dă Zi pă Unitate dă la Nyon dă slugili saivanului, Zeppelin șî Tolo’ mak – sunt p’-a’ci șî persoane decente care să vorovească despre subiecte legate dă sport (Gadola, Balaj, Andreea Răducan), ne-am săturat dă șatra hoață dă la Rahova.
  Mouratoglou N-A SCHIMBAT NIMIC dîn situațîie, „suplimentul” ce i l-a furnizat el flackonatei (șî dă care flackonata și-a „amintit dăcît dupe” 10 luni…) NU CONȚINEA Roksa’, analiza oficială a stabilit clar asta!
  Flackonata a luat Roksa’ dîntr-o sursă personală (o fi fost lapte di oaye makidonesk dă la malu’ Karadeniz, amesteckat ku alghe balkanice kimi-kimi), iar în plus și-a băgat în venă ce și-a băgat, de au prins-o ăia și cu pa$$portu’ flackonat……[Rumburak]

 5. Dragomir scrie revoltator de prost româneste si habar n-are la ce se refera: „Soția i-a băgat colagenul”, când, si articolul scrie bine, DE VINA NU-I COLAGENUL, CI CONTAMINAREA LUI. Între colagen si colagen CONTAMINAT (desi, privind roxadustat-ul, nu-i, nici el, substanta nociva), e-o DIFERENTA. Avocatul însasi al lui Halep face gafe enorme: daca ROXADUSTATUL se foloseste ÎN CHINA, tara c-o traditie MEDICALA de invidiat, veche de mii de ani, în TRATAMENT RENAL, si repet, TRATAMENT, înseamna ca nu-i nimic de interzis la el, dimpotriva. Daca trecut pe-o lista de dopante de catre anume forum-uri sportive, e la lobby-ingul SUA, datoare vândute Chinei si care încearca, actualmente, si-n mod NELOIAL, s-o concureze. Fara trishat, „exceptionalismul” scremut al SUA dezumflându-se. Indivizii au facut la fel si cu rusoaicele, de-a caror concurenta sa scape, desi nici ele nu erau dopate: erau, la fel Simonei Halep, jucatoare cu VECHIME DE ANI DE ZILE pe terenuri, si ORGANELE INTERNE LE ERAU SANATOASE. Daca s-ar fi drogat, tipele ar fi aratat si ca dracu’ : inima, ficatul, stomacul, rinichii …PIELEA, le-ar fi fost în pioneze, si pâna acuma, demult ar fi fost moarte. Halep are nefecirea ca-i macedoneanca, de prin fosta Yugoslavie, tara tot de americani distrusa. De unde, procesul POLITIC la care-i supusa tipa. Santaj, darâmarea reputatiei, saracirea (prin sanctiuni) = arme americane, atât proprii („cucerirea” Vestului bogat în aur si genocidul Pieilor Rosii), cât si importate de la Germania nazista.

 6. Dumnezeu nu bate cu parul! Zgârciții de machidoni caută doar oportunități! Simona a avut încredere în grecotei de la care nu ai voie sa primești daruri! Blonda grecoteiului a lucrat-o! Așa se întâmplă când îți concediezi cei care te-au ridicat pe culmi și uiți de unde ai plecat!

 7. rasolit-o, lasati-o…
  Am avut si noi o campioana si o criticam fara sa stim de ce. Ba da, oftica traditionala…

 8. CORB LA CORB NU-SI SCOATE OCHI , SARE IN APARAREA UNEI TRISOARE CINE EL UN MARE TRISOR AL FOTBALULUI ROMANESC

 9. Va salut ! O sa revină în circuitul meciurilor de tenis la cel mai înalt nivel, Simona Halep ! Are ambiție, nu renunță nu capitulează ! Face antrenament, e optimista , asta contează ! Succes în continuare, Simona Halep ! Toți romanii sunt alaturi de dumneata ! Cu excepția câtorva ciuciubari rosi de oftica ……Seara perfecta tuturor !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.