Și totuși își asumă! Mouratoglou. ”Noi i-am propus, noi l-am cumpărat”

Asta da veste pentru Simona Halep! Patrick Mouratoglou  își asumă, a recunoscut că el și fizioterapeuta Candice Gohier au fost cei care i-au recomandat Simonei suplimentul contaminat, la US Open 2022.

Procesul de la TAS trebuie să țină cont de acest lucru. Sunt șanse ca Simona să  beneficieze de suspendare mai mică.

„Sunt încrezător pentru viitorul Simonei Halep, după apelul făcut la TAS, deoarece e un tribunal independent. Am putut stabili de unde a venit contaminarea. Deci noi i-am propus să ia colegenul și l-am cumărat de la o companie.

S-a întâmplat ca acest colagen să fie contaminat. Nu aveam de unde să știu, dar îmi asum responsabilitatea pentu ce s-a întâmplat, deoarece e vorba de echipa mea și de mine. Noi i-am cumpărat acest colagen.

Am făcut toate testele posibile pentru a stabili că vorbim despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că tribunalul independent va constata că Simona nu s-a dopat niciodată, că este o victimă și trebuie să revină pe teren și să joace cât de repede posibil”, a explicat Patrick Mouratoglou, potrivit eurosport.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

8 Comentarii

 1. …dar cum a ajuns informatia in stafful Williams , cum se vehiculeaza, tot Mouratoglou sau ada lui Mouratoglou? si asta sa isi asume Mouratoglou daca asa stau lucrurile.

 2. PARTEA INTAIA

  SIMONA a fost imProstita Zmecker Style de MULTZI.

  AIA Care SE VAD public sunt doar Executantzi.

  De CE ?

  Pentru ca este doar o Romanca Oarecare sI

  Romania trebuie InTimidata constant, sa se transforme Romanii in SI Mai Sclavetzi decat a reusit APUSENIA sa depaseasca IN 34 DE Ani Infernali aplicatzi Romaniei, Actziunile URSS din Anii 1945 – 1964.

  Este o NeBUNIE Tembela a APUSENIEI fatza de NOI, Romanii !

  La Fel s-a comportat SI fatza de Mihai VITEAZUL !

  „Un povero Valacco” s-a scris intr-un Raport al unui Shpion Italian …

  DESI „Valahul Amarat” si „Schismatic” a fost Echivlentul lui Nabulione la Scara Posibilitatilor LOCALE, unde a trebuit sa actzioneze !

  ORTODOCSII erau „Schismatici”, da’ Gramezile de ERETICI DeTurnatzi prin Zidire Rabdatoare de Erezie cu Bataie LUUUUUNGA, pana peste Ocean …

  de la Credintza Autentica dupa Reforma lui Martin Luther. PROSTIT si ASTA, subtiiiil, tiptiiiiil, denumitzi

  Luterani,
  Reformatzi,
  Metodisti,
  Evanghelisti,

  si Alte ORATANII „Creshtine” care mai de care mai LAICE si Cinice,

 3. PARTEA A DOUA

  Alde ASHTIA NU sunt SCHISMATICI (Certaretzi SEPARATZI) in Ochii Bisericii Catolice si Apostolice.
  Ceea CE ma intareste pe mine in Ideea ca incepand cu „Apostolul” Paul (Saul) ne-CUNOSCUT de Iisus si O VREME Criminal InDarjit de CRESHTINI dintru Inceput,

  si apoi CONVERTIT, sincer, desigur la Creshtinism, Culmea,

  chiar STIIND si EXPLICAND deodata, brusc, instantaneu Invatzaturile CRESHTINE mai CRESHTINEHTE decat Iisus … 🙂

  Biserica Catolica a fost EA INSASHI o Separaare Subtila, lucrata, fatza de Invatzatuirile lui Iisus.

  De AICI vine inversunarea APUSENIEI pe Ortodoxia RASARITENILOR si in special pe a Romanilor, pentru ca sunt InMICITZI constant, de catre APUSENIA !

  O Contributzie MARE la aceasta AROGANTZA APUSENIANA la aceasta Atitudine PLANificate de altfel,
  au fost SI Hainele Intunecate Bulgaro-Slavone in care s-a imbracat ORTODOXIA Romanilor,
  DUPA Pierderea Conducerii Imperiului ROMANO-Bulgar de catre ROMANII Asanesti, asasinatzi in Serie si Metodic, dupa PLAN,
  dupa CE Patea Bulgara a Imperiului CREAT de ROMANI a intzeles ca Romanii sunt mai MULTZI si In Nordul, si in Sudul Dunarii.
  O Re-FACERE Arhitecturala a multor Biserici si a Facerii de Biserici NOI in Haine Noi, SI in Interior, SI in Exterior, plus PICTURI Adevarate in Interior, ca in Catedralele APUSENENILOR,

  NU Aratarile Intunecae si de Speriat Copiii din Icoanele si Frescele din interiorulBisericilor noastre !
  Sa LUAM si de la Zmeckers si Stapanii Inelelor DOXA Zmekera care le-a adus Succesul !
  PreLUARE Tehnica si ATAT !

 4. PARTEA A TREIA
  emolare Pshihologica CONSTANTA in Tot si Toate, Sportul fiind o Cale ImBatabila de PROMOVARE in Lume !

  Ne-au sabotat si la Fotbal, unde am demonstrat ca Natzie ca PUTEM face ORICE si BATE pe Oricine !

  L-au LUCRAT si pe Pitzurca …
  NU cercetez EU, acum si aici TOATE Dedesubturile SORDIDE ale GONIRII Fotbalului Romanesc si a Sportuui Romanesc din Luminile VIZIBILITATZII in Lumea Intreaga !

  AR TREBUI sa cereceteze si ACTZIONEZE Aratarile „POOLITICE” puse inCAPuu’ Trebii in Romania … 🙂
  Da’ Dansele,, ARATARILE „Poolitice” se SIMT … 🙂 BINE, Acolo IN POZITZIE de Dansa’n’Transa in TOATE Variantele „MODERNE” ale Paradigmei „DANSA”, „DANSUL”,

  Variatziuni IESHITE icnit din alcatuirea Expresiilor du DANSuu’ si DANSA, prin Desinentze Lamuritoare pentru TOATE Combinatziunil POSIBILE, in Spiritul LGTBQ si chiar si
  Pozitiuni NORMALE in MOD Normal si
  ANORMALE in „POLITICA”,

  NU in POOLITICA de care se ocupa Toate ARATANIILE amintite mai sus.

 5. Fair play-ul e de apreciat, dar juridic nu are nicio valoare. Substanța interzisă a fost acolo, restul constituie arii din opere.

 6. Facem pariu ca asa zisul tribunal independent n-o sa reduca nicio pedeapsa? Or sa spuna ca nu e treaba lor ci a jucatorilor sa evite substantele interzise.

 7. Sper că nu ați uitat când am analizat și interpretat numerologic datele personala ale Simonei, spunând că nu are nicio legătură cu porcaiala asta, o mizerie pusă în brațe de care va scăpa cu brio, sper chiar sa scape! Asta e mostra exemplară pentru orice cetățean „purtătorul de karma negativă care se agata de orice prin a face rău altora pentru a-i distruge cu buna știință”! Când va spun că sunt purtători de karma negativă indivizii, fiți cu ochii larg deschiși pentru a nu cădea în plasa lor fie și la alegeri prin vot! De asta calculez numerologic spontan pentru apăruții în prim plan, sau, escrocii care se plângă că e dosar politic.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.