Echipele de fotbal din Rusia şi din Ucraina nu pot fi adversare în cupele europene

Comitetul de urgență al UEFA a decis ca până la noi ordine, echipele din Rusia și din Ucraina să nu poată fi adversare în cupele europene, din cauza situației politice din zonă.

„Având în vedere actuala situaţie politică, Federaţia Rusă de Fotbal şi Federaţia Ucraineană de Fotbal şi-au exprimat îngrijorarea în legătură cu securitatea în cazul în care echipele ruse şi ucrainene ar deveni adversare în cupele europene în urma tragerii la sorţi. După evaluarea solicitării şi luarea în calcul a situaţiei privind siguranţa în regiune, Comitetul de Urgenţă a decis că echipele ucrainene şi cele ruse nu pot fi adversare până la noi ordine. Drept urmare, FC Zenit şi Dnepr nu vor putea deveni adversare în urma tragerii la sorţi de vineri a turului trei prleiminar al Ligii Campionilor”, se arată pe site-ul UEFA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.