Echipele românești și-au aflat adversarele din cupele europene

CFR Cluj va întâlni în turul doi preliminar al Ligii Campionilor formaţia croată Dinamo Zagreb, în cazul în care va trece în prima rundă de gruparea din Malta Floriana, potrivit tragerii la sorţi ce a avut loc luni, la Nyon.

Partida se va jucaîn 25 sau 26 august, iar gazda va fi gruparea clujeană, dacă va juca în această fază.

În primul tur preliminar, CFR Cluj va juca împotriva echipei Floriana, în 18 sau 19 august, în Malta.

Pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor, CFR Cluj trebuie să treacă de trei tururi preliminare, jucate într-o singură manşă, şi de play-off, care va avea loc în două manşe.

Și FCSB, Universitatea Craiova şi FC Botoşani şi-au aflat adversarele din primul tur preliminar al Ligii Europa, luni, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon.

Universitatea Craiova, FCSB şi FC Botoşani vor avea adversare accesibile în primul tur preliminar al Europa League, dar Universitatea şi FC Botoşani vor juca în deplasare.

Universitatea va întâlni echipa georgiană Lokomotive Tbilisi, FCSB va juca acasă cu armenii de la Şirak Ghiumri, în timp ce FC Botoşani se va deplasa în Kazahstan pentru meciul cu Ordabasî Şimkent.

Meciurile vor avea loc într-o singură manşă, pe 27 august.

Dacă va fi cazul, vor exista prelungiri şi lovituri de departajare pentru stabilirea câştigătoarelor. Echipele care se impun vor evolua apoi în turul doi preliminar al Ligii Europa.

În primul tur preliminar al Ligii Europa sunt implicate 94 de echipe.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. Adica, pentru cacampioana Romaniei (echipa aia de mercenari de la Kolozsvari, o stiti …) sa joace cu adevaratii campioni din adevaratele campionate, trebuie sa treaca de niste maltezi unde cind tragi la poarta cade mingea in mare (greu, nene, greu !), si cu Zagreb (greu, daca nu chiar imposibil !). Sau, cum spunea un maior superinteligent in armata : „Soldati, in viata exista posibilitati posibile si posibilitati imposibile !” In concluzie … forza Stiinta !

  2. Mai trebuie sa treaca de inca unii in turul 3 si apoi mai joaca doua meciuri in playoff. Deci mai e. Dupa cum nu e sigur ca trece de Floriana (m-as tavali de ras) si / sau de Zagreb.

  3. Asta a fost, este si va ramine „logica” mafiota a UEFA : meciuri cit mai multe, puhoi de echipe (de care de multe ori nici dracu’ n-a auzit !!) in cupele europene (iar de la tari cu campionate puternice si „indice” mare, cite trei-patru in Liga Campionilor ! acolo unde logic, acum citeva zeci de ani, nu era calificata decit campioana si eventual cistigatoarea ultimei editii !), „Europa” care se intinde, ca si „Eurovision”-ul, de la Atlantic la Vladivostok ! Banu’ sa iasa, spre satisfactia debila a unor maimutoi din tribune, care-si vad si ei visul cu ochii, ca echipa lor din comuna, cu mercenari si fotbaliatori, sa joace in „cupele europene” !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.