Focar de infecție în Centrul Istoric

Infrigementul pe mediu al Uniunii Europene bate la ușă, iar România colcăie de gunoaie. În loc de colectare selectivă, în centrul Capitalei, terenurile virane devin gropi de gunoi. Este exemplul de pe Strada Lipscani nr. 66 din sectorul 3, loc pe lângă care trec mii de turiști străini. În loc de curățenie, sute de mii de euro se cheltuie pe iepuri uriași, reni giganți și Moși Crăciuni. În acest timp, oamenii reclamă lipsa de curățenie, asfaltarea precară, tergiversarea consolidării clădirilor cu risc seismic, parcul auto învechit al RATB, traficul infernal, miile de case naționalizate și nerestituite proprietarilor și creșterea taxelor locale.

În vara anului trecut, primarul general promitea public că salubrizarea centrului va fi preluată de municipalitate, ea exprimându-și nemulțumirea față de modul în care fac curățenie firmele care au contracte cu primăriile de sector. De atunci, nimic bun nu s-a întâmplat pentru bucureșteni. Dimpotrivă, timp de doi ani dezinsecția și deratizarea au lipsit cu desăvâșire, iar șobolanii s-au înmulțit îngrijorător de mult.

Recomanda 1
Gabriela Dinescu 166 Articole
Author

4 Comentarii

  1. NU ȘTIU CINE ESTE AUTORUL ARTICOLULUI.POATE O FI FOST PLĂTIT SĂ SCRIE AȘA CEVA.CENTRUL ISTORC ESTE OK ȘI SE AMENAJEAZĂ ÎN CONTINUARE. ZICE-ȚI VOI ALTCEVA.

  2. Cand am scris despre mizeria din ” centrul vechi ” am fost injurat, dar asta-i realitatea. In articolul de fata se prezinta imaginile, dar nu se poate transmite si mirosul , ca sa nu mai vorbesc de fauna care misuna acolo. Doar japonezul Terremoto poate rezolva situatia.

  3. Tot orasul colcaie de gunoaie, sobolani, gandaci. E de plans, nu se face si nu s afacut nimic de cand au ajuns la putere psd istii. iar cine spune contrariul este de al lor. Dovediti intai ca faceti ceva si apoi vb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*