Fostul ministru Cristian David rămâne în arest preventiv

Cristian David rămâne în arest preventiv. Acuzat de luare de mită, magistrații au respins vineri cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv.

Fostul ministru al Internelor a fost reţinut arestat pe 22 ianuarie de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), după ce fusese adus cu mandat.

David ar fi primit 500.000 de euro pentru a-şi folosi influenţa pentru emiterea unui titlu de proprietate asupra unui teren de 15 hectare în Buzău.

Ministrul ar fi intervenit la prefectul de atunci al judeţului Buzău, Cristinel Bîgiu, în prezent preşedinte suspendat al CJ Buzău, în vederea stabilirii dreptului de proprietate în cazul terenulul, de către Comisia Judeţeană Buzău pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.