Frica lui Dan Voiculescu după ce a atacat-o pe Kovesi

Dan Voiculescu, eliberat condiționat în această vară din închisoare, susține că nu l-ar mira să-i fie „încropit” un alt dosar bazat pe „delațiuni” de către procurori, după ce a afirmat într-un interviu că DNA trebuie să continue fără Laura Codruța Kovesi.

„Nu m-ar mira ca după interviul dat ieri (marți -nr.), în care am afirmat cu tărie că DNA-ul este necesar dar poate să-și facă datoria și fără doamna Kovesi, aceasta să încerce să mai caute niște delațiuni poate-poate mai reușește să încropească un dosar care, ca multe altele, să fie fără dovezi si probe, bazat pe simple declarații mincinoase. Această practică trebuie să înceteze odată pentru totdeauna în România. Orice anchetă penală trebuie să se bazeze pe fapte care pot fi probate, și nu pe declarații mincinoase”, a scris Voiculescu pe blog.
Dan Voiculescu a acordat, marți seara, primul interviu de la ieșirea din pușcărie postului la România TV, în care a susținut că este necesară înlăturarea lui Kovesi de la conducerea DNA.

„Probabil în scurt timp justiţia va lamuri care a fost treaba în procesul ICA. În dosar singura care nu a fost audiată până acum e Kovesi…. Abuzurile sunt la fel de periculoase ca şi corupţia. Sistemul lui Băsescu a fost foarte perfid. El nu a fost singur. A creat o mini-armată asupra cărora are dosare. Îi şantajează. Sunt printre noi. Nu au dispărut. Ascultă tot pe el. Coldea şi Kovesi nu îl mai ascultă. Ei erau creierul. Creierul lucrează ordonat. Eu vorbesc de cei de sub creier. Linia a doua si a treia. A apărut o luptă pentru putere între Coldea şi Kovesi. Era de aşteptat ca cei care au tăiat şi spânzurat 10 ani să ajungă la limită. Nu va rămâne nici Kovesi în picioare. Adevărul triumfă. Să sperăm că vom avea un DNA fără Kovesi. Fără ea se schimbă totul. Peştele de la cap se împute”, a spus afaceristul.

Recomanda
Alexandru Visan 392 Articole
Author

4 Comentarii

  1. Daca nu vrea delatiuni, sa spuna el singur cum a facut averea pe care o are, sa divulge tot. Ca din munca cinstita in mod sigur n-a dobandit in cativa ani o avere fabuloasa, nici sa fi fost Superman!

  2. CITEZ:”Această practică trebuie să înceteze odată pentru totdeauna în România. Orice anchetă penală trebuie să se bazeze pe fapte care pot fi probate, și nu pe declarații mincinoase”, a scris Voiculescu pe blog..” Pai domnule VOICULESCU cu PROCURORII DIN ROMANIA de azi este greu daca nu imposibil sa construiesti rechizitorii pe fapte.Pentru asta TREBUIE SA STI CARTE, SA TE DUCA MINTEA. POATE ar fi mai bine sa formezi ABSOLVENTI DIN POLITEHNICA(AUTOMATICA,ELECTRONICA) pe care SA_I SPECIALIZEZI IN TAINELE DREPTULUI PENAL. JUDECAND DUPA MIZERIILE DE CODURI PENALE PE CARE LE_AU SCOS PE PIATA, NU EXISTA NICI O SANSA CA ROMANIA SA SCAPE DIN MIZERIA MORALA GENERALIZATA IN CARE SE TRAIESTE AZI.

  3. Macar pt pumnii pocniti in stomacul sotiei sale far` de frica, deh era voinicel ca un zmeu, ar trebui macar acum sa se teama si „Excelenta” lui zgarie-branza… ironic de la soarta, bat-o vina!, de o femeie! Ca atunci cand pocnea securistic, nu avea, decat satisfactie demonica! Editat in conditiile Lui.

Comentariile sunt închise.