Halep, după înfrângerea de la Stuttgart

După înfrângerea în faţa Laurei Siegemund, la Stuttgart, Simona Halep a declarat că adversara sa a jucat foarte bine şi ritmul a fost dificil, potrivit wtatennis.com.

„Nu am putut să domin. Am rămas puternică până la final, dar adversara mea a jucat foarte bine”, a spus Simona.

„Ritmul a fost dificil. Ştiam dinaintea meciului că va fi astfel. Am revenit, am rămas puternică până la final, dar adversara mea a jucat foarte bine”, a mai spus Halep.

Halep (25 de ani, 5 WTA), cap de serie numărul patru, a fost învinsă, sâmbătă, scor de 6-4, 7-5, de Laura Siegemund, locul 49 WTA, în semifinalele turneului de la Stuttgart.

Sportiva din Germania a mai eliminat-o pe Halep şi anul trecut la Stuttgart, în optimi, cu cu 6-1, 6-2.

Siegemund a declarat, la rândul ei, că a contat susţinerea spectatorilor, afirmând că această „combinaţie” între susţinerea spectatorilor şi suprafaţă o face să joace cel mai bun tenis al său.

Această suprafaţă mi se potriveşte. Permite varietate, dar poţi să şi pui presiune pe adversare”, a conchis Siegemund.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.